BMW 730i első autónak?
Figyelt kérdés
manuális váltóval lenne, és V8-as motorral, 218 lóerő, és 1700 kiló a tömege.
1 millió forint körül lehet megvenni ezeket, annyiért már inkább egy ilyen, mint egy suzuki.
Mit gondoltok róla?
2014. jan. 19. 00:03
11/13 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy kiváló választás amennyiben, amennyiben a felső tízezerhez tartozol, és van rá 15 milliód. Amennyiben nem ez van, a lehető legrosszabb választás. Mivel annyira messze állsz az optimális választástól , le se írom, mi az. Remélem megveszed, és jó kis tanulópénz lesz.
12/13 anonim válasza:
Az M60-as motor örök darab, inkább az elektronika szokott bolondozni az ilyen autókban. Nem veszélyes a fenntartása, mivel 15-20 éves, ezért kb mindent megtalálsz bontottan, meg az M60-as motort pakolták az e32-be és az e34-es 5-ösbe is, bár tény, hogy a 4 literes gyakoribb, én inkább azt venném, jóval erősebb és nem eszik többet, csak sajna a manuális 6-os ritka mint a fehér holló.
13/13 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, hogy első autód.
A baj az, hogy ezek a régi bálnák már 10 év után mind tönkremennek, nem a motor, hanem a sok kis elektromos kütyü meghal benne, és a megnyered a lottót, már akkor sem tudod rendbehozni teljesen. Mindig lesz valami kis apróbb hibája, ettől függetlenül óriási élményt ad: a nyugalom élményét, mikor beleülsz, olyan mintha a mennyben lennél, olyan kényelmes autó. Szóval ha ezekkel a hibákkal együtt tudsz élni és birod szervizelni (én nem birtam), nyugodtan ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!