BMW 730i első autónak?
manuális váltóval lenne, és V8-as motorral, 218 lóerő, és 1700 kiló a tömege.
1 millió forint körül lehet megvenni ezeket, annyiért már inkább egy ilyen, mint egy suzuki.
Mit gondoltok róla?
Nekem épp az tetszik benne, hogy nagy, és biztonságosabb mint a kis BMW-k, na meg a v8-nak sokkal szebb hangja van szerintem, mint egy sorhatnak.
Nem akarok vele körforgalmakban driftelni, nem arra kell, egy 3-as biztos körbeautózna kanyarban, de nem számít, valahogy nem jönnek be a kisautók, BMW-ből sem, meg elég sok van belőlük, mindenki e36-ot vesz.
Végül is rájöttél a nagy titokra, csak vigyázz a sok suzukis meg ne tudja, mert megveszik előled az összes bömöst, ha megtudják milyen olcsó :)
Aztán meg ha kétezerért tankolsz bele, mert a gatyád rámegy a fenntartásra akkor nézelődöl a suzuki tulajdonságairól is valamennyit, pl teljesítményadó, benzin, biztosítás, kopó alkatrészek, kötelező szervizek.... átgondolnám azt a bmw-t. Persze ha kőgazdag vagy vagy a szüleid hajrá bár kétlem, hogy akkor az egy milliós árfekvésben gondolkoznál.
Szép meg jó az E38 - nekem is az álmom - ha tényleg jó. Ha nem, akkor kegyetlen nagy pénztemető. Jól gondold át, mert lehet ha megveszel egyet egy milláért, ahhoz hogy normális 730-ad legyen, nem kizárt, hogy egy másik millát bele kell locsolnod.
Ha nem így van, akkor jön az, hogy megvenni van pénz, fenntartani nincs és széthullik alattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!