Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wartburg 312-ről vélemények?

Wartburg 312-ről vélemények?

Figyelt kérdés

Egy ilyen kis szépségről lenne szó: [link]

szerintem gyönyörű egy autó :D

2009. dec. 2. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 15 évig ilyenünk volt,aztán meg Zsiguli.És a zsiga azért sokkal jobb volt.
2009. dec. 2. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szép autó.Sajnos értéke nem nagyon van.Annyiból viszont mégis előnyös, hogy akinek nincs túl sok pénze de mégis vágyik egy veteránautóra az egy ilyet megengedhet magának.Én is szeretnék idővel.Értek is hozzá mert felújítottunk jó pár autót.Bogarakat többnyire.
2009. dec. 2. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szépnek szép. Viszont érdemes megfontolni a "kiskerekű" (312/1) változatot, mert annak a futóműve egy fokkal jobb, illetve több alkatrésze csereszabatos a későbbi 353-asokkal. Mivel műszakilag nagyrészt megegyezik a későbbi 353-asokkal, ezért ugyanazokra a meghibásodásokra képes (megmagyarázhatatlan váltóproblémák, hátsó futómű szétesése), viszont egy sokkal szerethetőbb darab, elsősorban a szebb formaterv és a halkabb utastér miatt.
2009. dec. 2. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Honnan tudom, hogy kis/nagykerekű?

Mekkora kerékméret?

Egyébként még csak 15 éves vagyok, és még 9-10évesen láttam ilyet egy veterántalin :D kisgyerekkorom óta imádoma veteránokat. Sokkal stílusosabb, szebb gépek, mint a mai műanyagok :D Mindenképpen szertnék egyszer egy ilyet.. a Simsonnal megcsapott az NDK szaga :D köszönöm a válaszokat!

2009. dec. 2. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

A régebbiek nagy kerekűek -15 coll-voltak és azt váltotta a 13 as méretű. Még egy érdekesség,hogy két ívű kormány kerék van bennük ,fölül a nagy ív ,alul pedig a kicsi. Ez állítólag azért volt így ,hogy a lábaknak nagyobb helyük legyen.Ugyanezt a Skodákon úgy oldották meg ,hogy a kormánykerék közepét eltolták lefelé és így maradt nagyobb hely a beszálláshoz. (Csinálok egy móricka rajzot)

[link]

2009. dec. 3. 04:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A neten még kép is van.

[link]

2009. dec. 3. 05:06
 7/7 anonim ***** válasza:
óóóó,a vén púpos.Én is szeretem a veteránokat.
2009. dec. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!