Hol lehet megnézni egy autó rádiókódját, vagy mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2 éve vettem egy használt autót, és most lemerült az akkumulátor, azt írja ki, hogy írjam be a kódot, és enélkül nem tudom a rádiót használni. Adásvételi szerződést, jótállási füzetet néztem, itt nincs ilyen.2009. dec. 2. 18:47
1/4 anonim válasza:
A márkakereskedők rendelkeznek ezzel az adatbázissal.
Rendszám+alvázszám alapján meg tudják mondani.
"B" verzió:
Néha a gondos tulajok felírják a készülék oldalára. Tehát magnó ki, oldala megnéz...
2/4 anonim válasza:
Mégis milyen tipusú készülék?
Neten nagyon sok tipushoz lehet találni kódot, vagy kód fejtő programot, csak a készülék gyári száma kell és a pontos tipusa hozzá.
Esetleg autóvillamossági szerelők foglalkoznak kód fejtéssel. Én is náluk csináltattam mag a bontóból vásárolt készüléket mert nem volt hozzá kód, illetve amit mondtak a bontóban nem volt hozzá jó.
Vigyázz mert sok tipus 3-4 próbálkozás után végleg letilt mindent és akkor tényleg csak szerelő tudja életre kelteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Megvan! Az egyik papíron megtaláltam. Már csak egy kérdés maradt: hogy lehet beírni a 8-ast és a 9-est, ha csak 6-ig vannak a számok?
2009. dec. 2. 19:19
4/4 A kérdező kommentje:
Már meg is van ez is! :)
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
2009. dec. 2. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!