Simson fúrás 90ccm-re?
Köszi szépen!
Ha valakinek van simoja 90 ccm-es hengerrel kiváncsi lennék a tapasztalatokra,és hogy az átalakításkor mi mindent kellett cserélni,erősíteni.
Az enyém felfúrt 50-es felmart felömlőkkel, és a kipuffogón át lehet látni mert nincs benne semmi fojtás/hangtompító
Ez nekem elég (60-as egyedi tuningrezós Simsont lehagytam lazán:D)
Ha mindenképpen 90-est akarsz:
simson.hu regisztrálj és ott van egy cikk a "fekete istennő"-ről
ami brutálisan erős volt de mivel 90-es megette a főtengelyét..
módosítások:
-blokkot felmarják
-új főtengely
-a lehető legjobb SKF csapágyakat kell rakni a főtengelyhez!
-kuplungerősítés
...
(egyszóval ugyanaz ami a 70-esítéshez is kell, csak " nagyobb dózisban")
én egyébként nemtenném, semmiképpen sem.
ha már ennyire fontos a teljesítmény:
60ccm 4 felömlő tuning kipuffogó
(haveromnak 95-öt megy gyári kipuffal, amiben van fojtás..)
ja és egy másik haverom meg akarta csinálni a tábori tuningnál és aztmondta 90 ezret mondtak neki a telefonba.. :S ne tedd meg ha nemakarsz évente 2 főtengelyt leamortizálni..
Táboriban megcsinálják de ne csodálkozz ha pl minden héten új alkatrészeket kell tenned a vasba nekem 70/4 felömlő van
mza főtengely 19 amal...és bőven elég még sokis dobfékkel...
a tábori tuning aszem 35ezerért csinál ien elavult régi hengert
nem éri meg annyiért sem! azért aminél 90ccm-hez kapsz 19es karburátor csonkot...ráadásul nem is membrános-.-"
barátom 60/4e megy 102t, réses, de 21mm-es a szivócsöve, van különbség!
nekem több mint 300ezrem rá ment a 105/3F/M-boyesen csatornás vizhütéses 5sebis 5lamellás1,8as könnyitett kuplungos csodagépemre:D nincs teljesen kész, de megéri az biztos! (ugy jöt az ötlet hogy kicsi voltam egy 250es crosshoz)
előttem hozzászoloknak; pont hogy a gyári 51es hengerekből jó csinálni nagoybb tuningot!, és elárulom, hogy a 70essel ugyanazt csinálnák, mint az 51esekkel: perselyt kiszedik, felbőbitik, ujraperselyezik, blokkot hozzá marják a perselyhez és benne is van=vagyis nem éri meg venni hozzá 70es hengert, ha már alapbol van egy gyári 51es-amugy is a gyárinál van anyag, az utángyári amiket kapsz boltban, azoknál sporoltak az anyagokkal, vékonyabbak a falak stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!