Mennyire bonyolult egy utólagos napfénytető beépítése?
Az elfelejtettem írni hogy elektromos és nyílik 30 fokban felfelé és hátra is csúsztathatós
ilyen:
Szépek ezek a Mercik!
De én a helyedben nem biztos, hogy nekiesnék egy napfénytetőnek. Egyrészt még ha tudnál is szerezni egy donort, amiből átrakod, eléggé kérdéses, hogy meg lehet-e ilyen szépre csinálni (szerintem nem).
Amik vannak utólagosan beépíthető napfénytetők, azok meg úgy ocsmányak, ahogy vannak, azzal semmiképp nem barmolnám szét a kocsimat.
De ha valami csoda folytán sikerülne megcsináltatnod a napfénytetőt, kérlek mutass képeket, nagyon kíváncsi lennék rá!
Ha még nincs meg az autó akkor miért nem rögtön egy napfénytetőset veszel?
Utólag, főleg házilag tilos, nem megy át a műszakin, na meg az első borulásnál mindenkit megöl a kocsiban.
Igen lehet hogy ez lenne a legjobb megoldás!
Azért mert ez az autó ismerősé aki nem ver át valós a km óra állás és mellesleg nem kell érte rohangálni mert itt van a városban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!