Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ajánlanátok nekem pár autómárk...

Ajánlanátok nekem pár autómárkát aminek nagyon jó rugózása van és a lehető legsimábban megy az úton? (minél olcsóbban)

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Megírhattad volna hogy kisebb vagy nagyobb autóra gondolsz e. Volt Opel Corsa 1,4 Si ahhoz képest hogy milyen kicsi nagyon simán ment az úton, stabil volt. A Ford Fiestának is jó a futóműve véleményem szerint.
2014. jan. 16. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. jan. 16. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Citroen CX, BX, XM, ezek légrugósak és mivel nem mai darabok, olcsón hozzájuthatsz. Igaz, a legkritikusabb pontjai pont a légrugós rész, mindenképp kell egy olyan embert magaddal vinned, aki ért is hozzá hogy megnézze. Ezekből az autókból a dízelt érdemes venni. A benzinesek nem túl megbízhatók és elég sokat is fogyasztanak.
2014. jan. 16. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:
A Ford-ok futóműve szerintem az egyik legjobb, de a magyar utakhoz szerintem minden márka futóműve kevés.
2014. jan. 16. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. jan. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!