125ccm-s 2T mennyire valószinű hogy megáll a fogyasztás 4-5 literben? (Yamaha TDR 125)
Megtetszett a fent említett gép , de elvetettem fogyasztás miatt azonban ahogy olvasgattam neten 3-6 liter közt írták a a fogyasztást a tulajdonosok 80% 5 litert mond , ez valós lehet? Álítolag ebben benne van pár kigyorsulás is , emellett normális használat.
Hétvégi motornak lenne , örömszerzés céljából. kis közút kis erdő..stb... :D
Hát ha bírod tartani a kezed akkor nem eszik sokat :)
De azért egy ilyen motornak a 6 litert kicsit sokallom. Esetleg terepen. De ha normál használat mellett annyi akkor ott valami már nem stimmel.
Ha többnyire bírsz magaddal és jó állapotban van a gép akkor 4-5literrel el kellene lennie.
Nekem volt ilyen TDR 2 évet... Rövid távon, városban 5L, hosszabb úton 4L meg egy kicsi kb. Nem sok na :)
Ne hidd, hogy más 2 ütemű ennél lejjebb adja... Sőt... a 4 ütem meg nagyon harmat erdőre, stb. Esetleg, ha nincs sár.
Hy!
Ha gyári alap motorról beszélünk akkor szerintem 2,5-4liter közt megállja a helyét.Ha húzod neki mint állat akkor sem szabad 4liternél többet ennie gyárinak szerintem.
Szóval sokat számít ha tunningolt a gép,vagy hogy mennyire jól van beállítva és hogy milyen állapotú a dugó benne.
Ha hétvégi mocinak kell akkor ne a fogyasztást nézd elsősorban! Ha tetszik a típus akkor vedd meg!
2,5-4L hülyeség... 4L-től felfelé! Nekem volt ilyen, nem tuning, felújított blokk stb. Jól beállított úgyhogy tudom mit beszélek.
De egy DT vagy TZR fórumba is beírhatsz, mert ugyanaz a blokk.
Blokkja megegyezik a DT125R-el..Szerintem közúton simán ki lehet hozni 4-5 literrel.Csak az olaj és benzin arányára kell oda figyelni mert alacsony fordulaton lehet,hogy gyorsításnál kicsit kellemetlen lesz a gázreakció.
Erdőre én személy szerint nem használnám,inkább ha arról lenne szó,hogy utamat állja egy kis földút.
Poweres? Na akkor mindjárt más a helyzet,mert az alsó fordulaton is zabál...
Bakker egy 250-es gép eszik 5-8 liter közt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!