Ti milyen menekülő motort vennétek?
Nem kell komolyan venni a kérdést, csak azon gondolkodtam ha olyan helyzet áll elő hogy kicsit le kell lépni, amíg rendeződik a helyzet (üldöz a maffia, keresnek a rendőrök, zombitámadás, megszállták a szlovákok települést, jön az anyós látogatóba stb...) tudom kicsi az esély rá, de én szeretnék felkészülni hogy motorral elhagyom a sűrün lakott övezeteket és kimegyek a hegyekbe.
Szempontok:
-legyen megbízható
-kategóriájához képest kis fogyasztású
-jól málhazható
-egyszerűen szerelhető
-nagy tankja legyen (kiegészítésnek egy 20l es kannát is felszerelnék)
Mindenképpen endúrót kell, én a yamha xt-re vagy tt-re vagy a honda xr-re esetleg dr-re gondoltam.
Felszerelés gyanánt vinnék egy személyre, elsősegéy csomagot, antibiotikumot, kést, machetét, 15méter ejtőernyő zsinórt, damilt és horgot, öngyújtót, tűzkövet, kulacsot, víztisztítót, 2 napi tartós étel adagot, iránytűt és ország térképet, indukciós lámpát, és takaró fóliát (rejtekhely szigetelésére), maroklőfegyvert (még egy 22-es kispuskán gondolkozom) és lőszert.
Szerintetek kivitelezhető? vélemények? főleg építő jellegű ötleteket várok.
Mindenképpen egy 1000CCM-es sportmotort ajánlanék! :D
De a térképet meg iránytűt felcserélném a helyedben egy GPS-es telóra. Már mégis csak kevesebb helyet foglal. :D Mire neked a damil meg a horog? Horgászni is akarsz motorozás/menekülés közben? :D
Alternatív megoldásként Emett Brown DeLorean-jét ajánlanám neked. :D Azzal csak vissza, vagy előre ugrasz az időben és már el is tűntél, mint a kámfor. :D
Inkább hagyd a sok cuccot, és tömj meg egy hátizsákot, amivel kell, és vegyél egy 1000-res GSX-R például. Azzal akárhonann le tudsz lépni.
De miért kell motort venni? Vegyél egy páncélozott, 6.0-ás A8-at, és annak a csomagtartóját tele tudod pakolni az összes cuccal amit irtál, és tégd sem tudnak megtámadni még fegyverrel sem, max egy tankkal, de addig meglépsz egy ilyen autóval, mert megy úgy, mint egy enduró, sőt sokkal jobban.
Összeget nem irtál, gondolom nem probléma az A8-as.
A motor nem ideális. Vegyél egy ilyet:
Legálisan tárolhatod, használhatod sütőolajjal is akár, vagy bármivel amit találsz, ha 2 éltűt veszel akkor egy folyó sem akadály.
Meg azért van benne/rakta elég hely hogy a fél házat magaddal vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!