Audi R8 vs BMW M6? Melyiket vennétek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 19:36
1/12 anonim válasza:
BMW M6.
Szerintem sokkal egyedibb a megjelenése.
Illetve amúgy is BMW párti vagyok... :)
2/12 anonim válasza:
Melyik M6? E63 M6 V10 szívó vagy F12 M6 V8 turbó?
E63 > R8 > F12
Az a V10-es F1 motor nagyon adja, és gyönyörűen szól, mellesleg az E63 M6 sokkal olcsóbbak mint az R8-ak, bár régebbiek is.
3/12 Sinead válasza:
Én is BMW-s vagyok, M6 F12-t választanám, ha csak ezek közül lehet választani.
4/12 anonim válasza:
Én R8-at vennék. :-)
Bár a BMW sem rossz. :-)
6/12 anonim válasza:
Én BMW párti vagyok, de szerintem az R8-nak nem tudnék ellenállni. Az R8 egy középmotoros vérbeli sportkocsi, az M6-nak van némi GT jellege. Rohadt nehéz döntés lenne, az biztos.
7/12 anonim válasza:
Hát az R8 sportosabb, úgyhogy azt.
8/12 anonim válasza:
M-es BMW, mindenképpen, de nem M6, hanem M5. Ugyan azt tudja mint az M6,de akár a család is elfér benne.
9/12 Bajer válasza:
Egyik szemetet se. Egyszerű szívó diesel off-road gépet vennék aminek nem 200 000.- egy olajcsere és légszűrő betét csere.
10/12 anonim válasza:
Öööö nem értem az utolsó válaszát. Teljesen más kategória. Nem illik egy 70 LE-s szívó diesel-hez hasonlítani egy 570 LE-s sportkocsit. Szerintem...
Semmilyen tekintetben.
Egyébként meg 60-70.000 egy olajcsere. De ha 500.000...lesz@rom. Ha van 35 millám M5-re, akkor tán csak van 30.000-ként olajcserére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!