Szerintetek megéri visszatekerni a km órát "becsületes módon" eladás előtt?
Van egy autóm, viszonylag jó állapotban, 1 millió forint alatti kategóriában, most eladásra kapott egy polírt, meg a teljes belső tér ki lett tisztítva, bőr felületek ápolva lettek, úgy néz ki, mintha max 200 ezer km lenne benne.
Arra gondoltam elviszem egy km óra szervizbe, ahol "megjavítanák" az órát, mondjuk hogy csak 168 ezer km legyen benne óra szerint mondjuk.
Mert ha meglátja a vevő egyből megriadna, hogy több mint 400 ezer km van benne, és elkezdene alkudozni, közbe mondhatni hibátlan az autó.
De ha visszatekerem, BECSÜLETES MÓDON megmondom neki, nem tudom ez valós km-e sajnos, én is használtan vettem, de itt van, át lehet nézetni bárhol, alkuképes az ár, ki lehet próbálni, nincs titok.
Tehát beismerem, hogy nem tudom valós-e a km állás.
Ti mit szóltok ehhez?
Ismerőseim szerint, ez így már nem átverés, emrt tájékoztatva van a vevő, meg szerintem tudja is, hogy egy tizenéves autónál tuti nem valós, hogy csak 170 ezer legyen benne.
Ja, és a Visegrádi utcában rákérdeztem az ügyintéző hölgyre, aki azt mondta, hogy nem érdekli őket a km óra állás!
Egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!