Babetta benzin olaj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vettem egy 207-es Babettát.
Most jelenleg 1:40-es keverék van benne.
Ez árt a motornak,mert a gyári előírás,1:33-as,de akitől vettem azt mondta ő ilyennel használta.
Az olaj a benzibe milyen ajánlott?
Azt tudom hogy kétütemű olaj kell bele,de milyen, a Stihl jó vagy kifejezetten 2 ütemű motorokhoz való olajat vegyek?
2014. jan. 13. 18:23
11/15 anonim válasza:
Én az 1:33 as keverékkel 200 métert tudtam menni a 207-esel. Váltottam 1:40 re és több órán át mentem vele egyfolytában hiba nélkül. Én azt használom semmi baja nem lesz.
12/15 anonim válasza:
A babetta mint tudjuk kevesebb benzinből oldja meg a az előre haladást ergo kevesebb olajjal, ezért ajánlják a megszokott 1:40 helyett az 1:33, nem hülyeségből. Csak ha abszolút nincs hajtva lehet jó az 1:40... ahogy amúgy is kellene használni, és egyébként mol dynamic 2 T a legjobb választás, vagy hasonló kategóriáju olaj...
13/15 anonim válasza:
Egyébként ha 1:40el is használod, ott is az olaj jó indulatán múlik minden, hiszen még spórolósabban hajva az olaj film réteg minőségére ugyan úgy ügyelni kell, tehát a sprint 2T (zöld dobozos) elvárt dolog.
Kis benzin, sok munka, kevés olaj... rakjatok bele rendesen rendeset, az a legjobb döntés..
14/15 anonim válasza:
amúgy az elöttem kommentelőnek: ha 200 métert tudtál csak menni 1:33 keerékkel állíts be a motort mert amikor bejáratás van ott az 1:20 1:25-el kell kb 1000KM-t menni és tökéletesen eldöcög ha jó
15/15 anonim válasza:
A gyári előírás 1:33. Miért térnél el, ha még használni akarod? Mol arol 2T? attol fog igazán rakódni a korom a hangtompítón. Bármi más 2t olajat. én szintetikus 2T-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!