B+e kategória kresz mivel másabb mint a b kategóriáé?
most akarom megcsinálni, tudom ,hogy mire való,
miben másabb a kressz mint a b kategóriáé?
Húzhatsz 750kg os nál nehezebb tömegű utánfutót..
Trélert hajószállítót nehéz ikertengelyes fékezős utánfutókat...
Magyarul nehéz pótot jelöl az E kategória..
ez oké!!!!!!!!!!!!!!!
DE miért kell kreszből újra vizsgázni??????
Mert a KRESZ vizsga egy évig érvényes.
Ha nem tavaly raktad le, biztos lehetsz benne, hogy fogsz újakat hallani oktatáson.
Jól van....
Fárad vagyok kicsit benéztem, neharagudj. Nem tudom miért c+e-r gondoltam amikor írtam a választ
A C Teherautó + pótkocsi...
Vagy maga a kamion..
Nem tudom miért kell a kreszt újra lerakni. Talán ez ilyen szokás mint mikor a meccs elején eléneklik a himnuszt.
Mire eljutsz a ce jogsiig minimum3x levizsgázol kresszből. Szóval már nem újdonság mert minden kérdést feltettek párszor.
Az E nem nehéz pótot jelöl maradjunk annyiban
sima B-vel is húzható nehéz pót.
Miben más? Pl sebesség korlátokban, akár súly korlátokban.
Én is meg akartam cisnálni, de sikerült olyan autót, és lakókocsit vennem, ami belefér a B-be
B+E: A vonó jármű B kategóriába tartozik és a hozzá kapcsolt pótkocsival az együttes megengedett össztömegük a 3500 kg-ot meghaladja. (35/2000 BM rendelet)
tehát: B kategóriával nehéz pótot abban az esetben vontathatsz, ha az össztömeg 3500 Kg maximum. Hiába bír az autó többet.
Ellenben a plusz E kategória enged 3500 kg össztömeg felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!