Ti kézifék behúzásával parkoljátok le az autótokat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 20:36
1/15 anonim válasza:
Én mindig sebességben hagyom a kocsit (egyes vagy hátramenet), de ha nincs túl hideg és nem felejtem el, akkor a kéziféket is behúzom.
3/15 A kérdező kommentje:
Én sebességben hagyom és kéziféket is behúzom, enyhén emelkedőn és sima úton is. most olvastam, hogy szinte tilos a kézifék használata, főleg télen a parkolásnál. pedig az oktatóm is mindig behúzatta velem a kéziféket és ez maradt meg bennem....
2014. jan. 12. 20:56
4/15 dirtboy válasza:
oktatónak feladat hogy megtanítsa veled hogy mindig be kell húzni.
én szinte soha nem húzom be,én is max akkor ha nem síkúton állok meg,egyébként egyesbe rakom mindig.
5/15 Dörmögő válasza:
Mínuszokban nem szoktam behúzni, mert a végén reggel nem tudok vele elindulni.
6/15 anonim válasza:
Mindig behúzom, mert az automataváltó park állásában nem bízok. A másik, manuális autómban általában csak sebességben hagyom, de ha megyek fel a várba (nagyszülőkhöz), ott mindig jó erősen behúzom a kézit, és sebességbe is rakom, mert ha ott legurul, semmi nem állítja meg.
7/15 anonim válasza:
- Napközben általában igen (üres + kézifék);
- mínusz fok esetében sebességben hagyom,
- hosszabb tárolás (pl. garázsban éjszakára) 1-esben hagyom kézifék kiengedve.
Lejtőn lefelé/felfelé a tanultak: Kormány kiteker, Lejtőn hátramenetben, emelkedőn 1-esben + kézifék.
8/15 anonim válasza:
Én is mint páran előttem, én sem húzom be a kéziféket főként télen. Nem akarom, hogy a pára összefagyassza a féket és ne oldja szét... Meg az Alföldön nem gurulgat el, pláne nem sebességben hagyva.
9/15 A kérdező kommentje:
akkor most télen szabad használni vagy sem a kéziféket lejtéstől függetlenül?
fagyott, ragadt már be valakinek télen a behúzott kézifékje?
2014. jan. 12. 22:43
10/15 anonim válasza:
Én nem szoktam behúzni, csak maximum lejtőn (Alföldön abból sincs sok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!