Kamerta kérdése:
Hogy tudnám bekötni, a Skoda 120l hőfokmérőjét Simson s51 N -be?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen megkérek mindenkit úgy magyarázza , hogy még elektronikus hőfokmérőt nem próbáltam bekötni . Előre is köszönöm !2014. jan. 10. 21:41
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogyan az autóba van.
gomba kábel meg kell neki egy alap fesz..
De szerintem fölösleges vele kínlódnod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sehogy, merthogy a Skodáé elektromos hőfokmérő és nem egyezik az óra igényelt feszültsége a motoréval.
Az MTZ hőfokmérője mechanikus, annál csak a hőgombát kell a hűtőgombák közé rakni és kész.
3/3 anonim válasza:
Fölösleges az MTZ hőmérője is mert simán felkúszik 120 fölé és kiakad az óra. Nekem most hétvégén ment tönkre. Olyan óra kellene ami kibírja a 140-150 fokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!