Egy simson s51n es motorblokkot le lehet cserélni egy simson enduró motorblokkra?
Figyelt kérdés
az s51n es motorokon nincs gyújtáskapcsoló, az endurón van.2014. jan. 10. 20:13
1/4 anonim válasza:
Ennek mi köze is van a motorblokkhoz?
Az N-esen valóban nincs (nem volt) gyújtáskapcsoló, de az az oldal deknin van. Semmi köze sa ablokknak se a motornak ehhez.
2/4 anonim válasza:
Ja!
A kérdésedre válaszolva: persze hogy kicserélheted.
(az első voltam)
3/4 anonim válasza:
A két blokk majdnem ugyanaz. A vezetékezés és a gyújtáskapcsoló a különbség ami a vázon van. Ha a trafó 1-es lábáról a barna-fehér vezetékről elvezetsz egy vezetéket és egy kapcsolóval testre zárod, akkor máris van gyújtáskapcsolód!
Itt egy rajz, bár gondolom nem sokat ér a számodra:
4/4 anonim válasza:
át lehet alakítani olyanra mint egy S51 B re én most csináltam 20 k ból megvan akksival plussz 10 index
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!