Bmw m3 e46 mire elég? Száraz aszfalton néha keresztbe lehet tenni?
3,5 milláért láttam most és nagyon tetszik már régóta.343LE.
Mennyi a fogyasztása kemény használat mellett?
Ez most vicc ? M3 mire elég ? Köszi ...azért odab@sz !
Kemény használat 20-25 liter.....
Hááát, nem tudom... Azért mégiscsak 343 lóerő - kevés az, lásd be. Inkább egy jó kétliteres tédéji passzát, arra teszel Szkánia túrbót meg mann interkúlert, megcsippelteted, azt' tud ötszáz lovat, közbe' meg két litert fogyaszt.
Az emháromnak meg száraz aszfalton el lehet tenni a hátulját, de igencsak rugdosni kell hozzá a kuplungot. Vizesen pörög meg inkább. Akármilyen ficsúr autó is, egy igazán jó ezres Swifttel nem ér fel.
Utolsó.... :D:D:D:D
Hát hogy mire elég? Nem hogy néha keresztbe lehet tenni de ezzel jóformán egy az egyben lehet menni drift versenyre vagy sima pályaversenyre. Nem poénból a BMW-nél az M3-asok a csúcssportkategóriát képviselik a BMW-nél.
A fogyasztása kemény használat mellet 20 és 30 liter közt változhat. Mert azért az sem mindegy hogy a városban használod "keményen" vagy épp a versenypályán taposod ki a szemét.
"... ezzel jóformán egy az egyben lehet menni drift versenyre vagy sima pályaversenyre"
Azért ez kicsit erős túlzás: versenyzésre eléggé buta a futóműve és kezdetleges az aerodinamikája, de bőven többet tud, mint amit utcán bárki, bármilyen helyzetben ki tudna használni. Pályanapokon viszont nagyon jó. Főleg azért, mert még nem olyan dögnehéz, mint az E90 és az S54B32-motort rettenetesen eltalálták a mérnökök.
Azért ezt remélem viccből kérdezted. Ha nem akkor elég nagy tulok hülye gyerek lehetsz:DD
"NÉHA kereszbe lehet tenni"?:DDDDD menj már
Figyelj öcsi, én az e46-omat, ami "csak" 20i, keresztbe teszem simán és csak 170le. Szerinted egy 300+ lőerős autó ilyen kasznival, hátsókerékkel mit művel?
De ha ennyire képben vagy én nem ajánlanám neked, mert amilyen hozzáértő b_lfasz vagy első nap kórházba kerülnél ez fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!