Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok arról, ha...

Zenon kérdése:

Mit gondoltok arról, ha valaki lakókocsiban akarja élni az életét? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, mivel nem akarok hajléktalan lenni, saját lakásom nincs, és albérlet meg elviszi a fizetésem 50-60 %-át, veszek egy lakókocsit, és utazva élek, húzom a "házamat" magam után? Őrültség? Szerintem olcsóbb fenntartani egy lakókocsit, mint egy albérletbe fektetni, ami nem is a tiéd.

Nem mondom, hogy életem végéig, de kényszerből. Őrültség?

2014. jan. 10. 18:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Amerikában van ennek hagyománya, vannak egész lakókocsi parkok (ahol fizetni kell, cserébe van víz, mosási lehetőség, stb., stb.)

Magyarországon hülyének néznének szerintem. Valahonnan most is netezel, ott nem jó addig, ameddig nem gyűlik össze a pénz egy kisebb házra pl. egy faluban?

2014. jan. 10. 18:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyen is kérik az állandó lakcímet. Sajna ez itthon nem kivitelezhetö. De jó ötlet. A lakokocsinak is kellene parkolóhely, meg kiépìtett víz, villany. Egyébként jó volna, mert használtan 1 millióból jó lakókocsik vannak.
2014. jan. 10. 19:01
 3/20 A kérdező kommentje:
Figyeljetek. Ez KÉNYSZERmegoldás. Nem akarom az egész életem egy lakókocsiban élni. De gondoljatok bele, hogy mennyi pénzt elverek arra, hogy lakjak valahol. Semmi értelme. A lakókocsi meg a tiéd. A probléma a parkolás hosszabb távon ( pl Pesten) meg ilyenek. 1.faluban? És hogy tartsam el ott magam? Akkor falu helyre kötöm magam, én meg nem akarok röghöz kötve élni. Annyi pénzem nincs, ahhoz 5-6 millió kell. Lakókocsihoz kb 1,5.
2014. jan. 10. 19:06
 4/20 anonim válasza:
23%

Szerintem nagyon jó ötlet! Megállsz valami nemfizetős parkolóban és ott dekkolsz. Sőt még csajt is lehet dugni ott! :)

A munka hely tényleg kéri a lakcímet de feketén dolgozól akkor nem kell. Szerintem nagyon buli csak bizonyos idő után kb fél év és sz*rrá unod.

2014. jan. 10. 19:08
 5/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem érdemes. Amennyi pénzbe van egy rendes lakókocsi meg egy autó ami húzza, azért már kis házat, nyaralót kapni telekkel. No nem a nagyvárosban, de külterületen lehet válogatni. Azt meg nem fogja egy szép napon valaki ellopni mindenestül, ami egy ilyen kocsival simán előfordulhat. Van címed ,van saját telked ,bővíthetsz fejlődhetsz.
2014. jan. 10. 19:10
 6/20 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni ,ha váltogatod a parkolási helyed akkor nem tűnsz fel senkinek. De egy lakóautó jobb megoldás, az olyan mint egy kistgk ,sokkal egyszerűbb vele manőverezni és kevésbé feltűnő. De abból az 1.5 millióból már kapni egyszerű lepukkant kültelki házat akár pestmegyében is. Sokkal jobb befektetés.
2014. jan. 10. 19:15
 7/20 anonim ***** válasza:
Igen, neked egy présházat kellene venned, egy falusi pincesoron. A nagyapám falujában pest megyében ötszázért van amit még lakhatóvá kell tenni, de két millióért már fürdöszobás, hálószobás prèsházak vannak.
2014. jan. 10. 19:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszerű dolog ám lakókocsiban élni. Csak gondold végig mi minden kell a normális életvitelhez és azt, hogy egy parkolóban álló lakóban miként tudnád ezt megoldani. A teljesség igénye nélkül: víz, villany, szennyvíz elvezetés, fűtés...
2014. jan. 10. 20:19
 9/20 Napkiraly ***** válasza:
100%

Az ötlet jó. Én úgy csinálnám, hogy vennék egy kisméretű külvárosi telket/telekrészt, bekeríteném betonkerítéssel (nem kell senkinek belátni),közmű bele, aztán oda beparkolnám. Akár többet is vehetsz, nappali, háló, de nem másfélmillás kategriából keresnék,hanem párszázezresből.

VAGY:

Megveszed a lakókocsit, és bérelsz neki egy önálló, zárt garázst amiben van villany. Víz és szennyvíz lesz a gondod.

2014. jan. 10. 20:43
 10/20 anonim ***** válasza:
egy jobb lakókocsi totál kész az életre úgymond. Wc, fürdő, gáz, stb
2014. jan. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!