Audi TT hez hasonló kocsi?
Figyelt kérdés
Max 2000köbcenti
Legyen olyan kicsi sportos
És lehetőleg 3millió alatt valami 2007+
2014. jan. 6. 22:41
2/10 anonim válasza:
Porsche carrea.
Lehet régit venni olcsón,de abba sokat kell beleölni hogy minden tip top legyen.
Esetleg talán mazdát nézhetnél mondjuk egy 6-ost.
3/10 anonim válasza:
Azért a Mazda6 egy kicsit távol van az Audi TT-től... :)
6/10 anonim válasza:
aktuális mitsubishi eclipse, alég hasonló forma, 2.4-es motorral kb 160 lóerő, ennél gyengébb TT-t se találsz, ami 2007 körüli, a teljesítményadót, és a biztosítást pedig elsősorban a teljesítmény határozza meg, szóval nem annyira lényeg hogy 2 literesnél nagyobb, fogyasztásban se...
7/10 anonim válasza:
Basszus, Peugeot RCZ-t nem irja senki? A TT közvetlen ellenfele, és majdnem hozza az Audi szintjét.
8/10 anonim válasza:
nem írtuk, mivel a legolcsóbb ami jelenleg fennt van hahun azis 3 milla, de külföldi papíros, a többi 5 millióról indul, bár bevallom eszembe sem jutott. Viszont ha a kérdezőnek kimeríti a hasonlóságot egy mercedes slk, akkor az eszembe jutott... :D
9/10 anonim válasza:
bár azis drágább, ugyh inkább nem szóltam
10/10 anonim válasza:
Én irtam az RCZ-t.
Nem gondoltam hogy ilyen drága azért irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!