Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megmertek előzni egy...

Ti megmertek előzni egy rendőrautót?

Figyelt kérdés
Minap falun belül 40-el ment előttem egy rendőrautó majd faluból kiérve az országúton 60-70-el, de hát mégse mertem megelőzni :D
2014. jan. 6. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Mitől féltél? Rejtegetni valód volt? Vagy nem működött a hátsó féklámpád? Esetleg nem volt hátsó rendszámtáblád?

Sokkal gyanúsabb, ha bebújsz mögé, amikor nyilvánvaló, hogy gyorsabban mennél mint ő, ráadásul szabályosan megelőzhetnéd...

2014. jan. 6. 19:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert miért ne előzném? Ha a sebességhatáron belül meg tudom előzni, akkor simán. Nem kell attól félni, ezek élvezik, hogy egész sor követi őket.

Én azt útálom, amikor már vagy 3-4 autó követi őket és akkor már én se nagyon tudok előzni.

Ha nem használja a megkülönböztető jelzést, ugyan olyan egyszerű résztvevője a forgalomnak mint én.

2014. jan. 6. 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:

Régebben 80-as szakaszon haladtam mikor kifordult elém a járőrkocsi, látszott hogy nem gyorsít, én meg szépen kielőztem

Autóm nincsen csak motorom, tehát egyszerűbb is volt

2014. jan. 6. 20:04
 4/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom és ha pont büntetős hangulatban vannak? rejtegetni valóm nem volt, de szerintem van olyan aki bármibe beleköt
2014. jan. 6. 20:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha minden a kresz szerint rendben van, akkor úgyse tud. Egyébként meg a bicikliseket piszkálják felénk állandóan.
2014. jan. 6. 20:11
 6/17 anonim ***** válasza:
Van jogosítványod, tehát tudod mibe köthetnek bele. Ha nem köthetnek bele, mert szabályos vagy, akkor nem tudnak mit csinálni.
2014. jan. 6. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szerencsétlenek miatt terjed az, hogy bármibe belekötnek, mint te :) Én simán meg szoktam előzni őket, sose volt bajom belőle.
2014. jan. 6. 20:12
 8/17 A kérdező kommentje:

nem tudom milyen alapon szerencsétlenezel le, nem azt mondtam hogy minden egyes rendőr beleköt, de el tudom képzelni hogy van egy-kettő rosszabb indulatú/bal lábbal felkelt mivel az emberek között van ilyen

pl. megállít átvizsgálja a kocsit aztán megbüntet mert pl. van nálam egy fejsze amit egyébként semmi rosszra nem akarok használni vagy mert vettem két sört, de nem a csomagtartóba raktam hanem csak bedobtam a hátsó ülésre

gondoltam nem előzöm meg, jobb a békesség csak arra vagyok kíváncsi ki hogyan cselekszik egy előtte szándékosan döcögő de mégse annyira lassan haladó rendőrautó feltűnésekor

2014. jan. 6. 20:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer úgy jártam hogy egy 4 sávos úton mentem a belső sávban 90-95km-hval és előztem a külsőben haladókat. Ezzel nem volt semmibaj míg egy civil rendőrautót utol nem értem aki a belső sávban ment 70km-h-val. Igen ám,de nem vettem észre hogy rendőr... :) elkezdtem villogni mivel jobbról nem szoktam előzni. Erre nem reagált. Majd ledudáltam akkor vettem észre hogy RB-s rendszáma van :D Erre reagált már és beletaposott a gázba és otthagyott. Tudom én is szabálytalan voltam, de minek tartja fel a forgalmat feleslegesen?
2014. jan. 6. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is meg szoktam őket előzni.
2014. jan. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!