Ti megmertek előzni egy rendőrautót?
Miért? Mitől féltél? Rejtegetni valód volt? Vagy nem működött a hátsó féklámpád? Esetleg nem volt hátsó rendszámtáblád?
Sokkal gyanúsabb, ha bebújsz mögé, amikor nyilvánvaló, hogy gyorsabban mennél mint ő, ráadásul szabályosan megelőzhetnéd...
Mert miért ne előzném? Ha a sebességhatáron belül meg tudom előzni, akkor simán. Nem kell attól félni, ezek élvezik, hogy egész sor követi őket.
Én azt útálom, amikor már vagy 3-4 autó követi őket és akkor már én se nagyon tudok előzni.
Ha nem használja a megkülönböztető jelzést, ugyan olyan egyszerű résztvevője a forgalomnak mint én.
Régebben 80-as szakaszon haladtam mikor kifordult elém a járőrkocsi, látszott hogy nem gyorsít, én meg szépen kielőztem
Autóm nincsen csak motorom, tehát egyszerűbb is volt
nem tudom milyen alapon szerencsétlenezel le, nem azt mondtam hogy minden egyes rendőr beleköt, de el tudom képzelni hogy van egy-kettő rosszabb indulatú/bal lábbal felkelt mivel az emberek között van ilyen
pl. megállít átvizsgálja a kocsit aztán megbüntet mert pl. van nálam egy fejsze amit egyébként semmi rosszra nem akarok használni vagy mert vettem két sört, de nem a csomagtartóba raktam hanem csak bedobtam a hátsó ülésre
gondoltam nem előzöm meg, jobb a békesség csak arra vagyok kíváncsi ki hogyan cselekszik egy előtte szándékosan döcögő de mégse annyira lassan haladó rendőrautó feltűnésekor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!