Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megmertek előzni egy...

Ti megmertek előzni egy rendőrautót?

Figyelt kérdés
Minap falun belül 40-el ment előttem egy rendőrautó majd faluból kiérve az országúton 60-70-el, de hát mégse mertem megelőzni :D
2014. jan. 6. 19:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
legközelebb én is megfogom :D
2014. jan. 6. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedvenc: Megy a rendőr városon belül 30-al és utána megy a konvoj, mert mindenki be van tojva...

Simán megelőzöm, ha belefér a sebesség határba.

(Amúgy szomszéddal mikor mentem 140-el, irányjelző ki aztán uzsgyi :D....Lada Samara, főúton,)

2014. jan. 6. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
simán
2014. jan. 6. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért nem az egész konvoj a hibás. Ha mondjuk 4.-5. vagy a sorban, akkor hiába megy lassan, onnan nehéz úgy előzni, hogy az 50- et ne lépd át.
2014. jan. 7. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Valahogy én sem előzgetem őket, de a múltkor 15-el mentek előttem az üres faluban, tehát nem volt más választásom.
2014. jan. 7. 20:13
 16/17 Eisenherz válasza:
Ha a sebességhatárt túl nem léped vele, nyugodtan meg lehet előzni a rendőrautót. A normálisabbak indexelni is szoktak jobbra, ha észreveszik, hogy valaki be van tojva tőlük és nem előz.
2014. jan. 8. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:
megelőzni azt nem, de ha úgy jön ki a lépés, simán kivillogom-kidudálom a buszsávból.
2014. jan. 9. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!