Melyik autot venétek meg?
Épp most szeretnék autot venni csak nem tudom melyiket vegyem.
Szerintetek?
Lada 2107
Alfa Romeo 33
Honda crx
peugeot 405
peugeot 605
OLASZT SEMMIKÉPP!!! (mondjuk inkább fiat-ot nem, de az alfáról is sok rosszat hallottam.)
Ezek közül?
HONDA!!
Lehet hogy én vagyok a hülye, de én igazi LADA bolond vagyok, tehát azt venném meg. Igaz a többi autóért többet fizetnek de én akkor is a ladát venném. Persze attol függ hogy mire kell neked az auto. egy idézet a www.zsiguli.hu ról: "Ha egyszer belekezdesz a tuningba, nincs megállás.
Ismerem ezt, mint öreg hobbit a Gyűrűt. Nem szabadulsz. Először csak a hengerfej. Egy kis vezérműtengelyecske-cserécske. Ahhoz, igaz, a kompresszión is emelni kell, meg polírozni a beömlőket, szívócsonkot... Mire észreveszed, már fenn üvölt a dupla-Weber. Az erős motor azonnal kinyírja a diffit. Aztán a váltót. A fordulat a generátort, a vízpumpát. Átszakad a motortartó bak, elgörbülnek a lengőkarok, szétnyílik a bölcső. A kompresszió miatt folyamatosan cseréled az önindítókat. De ezt ráadásul még élvezed is!!!
Azután a végén összeszámolod, és rájössz, hogy mennyit költöttél az Autóra - és az még mindig egy Lada maradt. Ha most úgy érzed, hogy megéri, csak akkor vágj bele. Egyébként nem érdemes." Nekem is ladám van egy pár ilyesféle tuninggal.:) szerintem megéri habár már 1 millio 200 ezernél járok összesen. De jó szórakozás. :D
Honda CRX brutálfutár :)
de inkább BMW E30..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!