Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 600. 000 Ft-ig alacsomy...

KisFrenky7 kérdése:

600. 000 Ft-ig alacsomy fogyasztású, megbízható autó?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni autóvásárlás miatt. Ez lesz az első autó amit veszek ezért szeretném a segítségeteket kérni. Milyet, mennyiért stb.. A válaszokat előre is köszönöm! Szép napot!
2014. jan. 6. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Első körben talán azt tisztázzuk, mik az elképzeléseid, mire használnád. Hiába vágnám rá élből, hogy Suzuki Swift és még pénzed is marad, ha állandóan szerszámokat, csempevágót és segédmunkásokat hurcolnál vele és kombira van szükséged :D

Tehát mekkora utakra kell, autópályázni vagy csak helyben mozogni, szedán,kombi.... :D

2014. jan. 6. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha "tetszik", akkor suzuki swift. Ennyiből átírással, mindennel együtt egy jó állapotút kapsz.

Ha az nem, akkor talán a legjobb választás ebben az árban a régi Toyota Corolla

2014. jan. 6. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát napi használatba lenne és kb 75-80% százalékban csak városban használnám. Swiftre gondoltam én is, csak akkor milyen évjárat lenne jó belőle?

A válaszokat köszönöm! :)

2014. jan. 6. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Évjárat? Nyilván a lehető legfiatalabb, figyelembe véve a teljes állapotot.

Városban...hát...7-8 liter körül fog enni szerintem. Persze város és város között is van különbség. Én ezt most Bp-re írtam. Kisvárosban, kis forgalommal, valószínű ez alá is mehet.

2014. jan. 6. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint ha már swift akkor 2003 évjáratú 1.3 16V (szelepes) 84 Lóerős motorral szerelt változatot vennék! Fél millából már jó állapotúakat lehet venni belőle!
2014. jan. 6. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Győrben használnám, itt azért annyira nem vészes a forgalom... :)
2014. jan. 6. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Dízelt vennék, Mercedes W124, W210, 1.9TDi motoros autók, régi BMW dízelek, 2.4td, 2.5tds (nagyon átnézni mert sok a pénztemető széthajtott gané). Türelem, ha kell 10 autót is megnézni mire a 11. a tied lesz! :)
2014. ápr. 4. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!