Melyik a "legigénytelenebb" autó 300ezres árkategóriában? Amihez olcsó az alkatrész és megbízható
igénytelen autó amit megneveztél, ilyen nincs,,
csak igénytelen gazda van, jelen esetben te, akit nem érdekelnek az autók, én nem adnék alád még egy ladát sem, nem érdemled meg a gépjárművet.
tudod mennyi mérnöki munka, izzadság van tervezés fejlesztés egy autó kifejlesztésében?? nem?
akkor meg szerintem járj lovas kocsival az való neked
köszönöm a hasznos válaszokat, első sorban a 3-as parasztnak :)
mivel kevés a fizu, és nincs sok pénzem, de valamivel kell járni, ezért tettem fel egy kérdést, hátha kapok értelmes választ
Swift.
Hármaska, az igénytelent nem úgy értette, hogy össze van hányva a belseje, hanem hogy nem kell rá sokat költeni.
Naponta 10 ilyen kérdés érkezik - használhatnátok a keresőt. Ha nincsennek különleges igényeid, ugyanaz a válasz, mint a többire - Swift, Corsa, Fiesta, 106, Saxo, Uno, stb.
Ellenben ha kevés a fizetésed és nincsen pénzed ezen kívűl autókázni, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, de 0 költségű autót ebben a kategóriában sem lehet találni. Lehet viszont kerékpárral járni, de a motorozás is viszonylag olcsó alternatíva, ha mehetnéked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!