Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Corsa C fulladásprobléma?

Corsa C fulladásprobléma?

Figyelt kérdés
Van egy 2003as 1.2es 16szelepes C Corsám,ami sebességbe rakva gyenge lesz a motor,fullad,és előfordult olyan is hogy üresbe nem reagált a gázra csak fulladt.Kérem akinek már volt hasonló problémája,vagy van sejtése mi lehet a gond,kérem segítsen.Köszönöm előre is

2014. jan. 5. 20:05
 1/8 Napkiraly ***** válasza:
Hibakód nincs? Akkor el tudom képzelni, hogy az elektromos gázpedál kontakthibája
2014. jan. 5. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Még nincs hibakód de hamarosan viszem diagnosztikára ami majd többet fog mutatni.Köszönöm a válaszodat
2014. jan. 6. 04:06
 3/8 Napkiraly ***** válasza:

de a sárga lámpa világít? Mert akkor:

beszáll

ajtót nyitva hagy

gázpedált tövig benyom

gyújtást ráad (nem indít(!)

És figyelni kell a lámpát, kivillogja a hibakódot.

Utána a netenrá keresel (pl: 10 villamás, 1 villanás, 2 villanás, 3 villanás, akkor beírod a google-ba:

Opel Corsa C tech2 P0123

2014. jan. 6. 07:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Hűha,lehet hogy valamit rosszul csináltam,de nekem nem villogott csak simán világított a lámpa.
2014. jan. 6. 20:24
 5/8 Napkiraly ***** válasza:
elnézést, rosszul írtam: "mielőtt gyújtást adnál rálépsz egyszerre a fék és a gázpedálra és benyomva tartod, mire a lámpák felvillanása után a szervízlámpa kivillogja az esetleges hibakódot."
2014. jan. 6. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen,utánanéztem és megtaláltam aztán hogy a féket +gázt egyszerre megnyomva villogja ki.Meg is van 0302 valamint a 0300.
2014. jan. 6. 21:10
 7/8 Napkiraly ***** válasza:

[link]

P0300=Különböző hengerek felismert gyújtáskimaradás

P0302=2. henger felismert gyújtáskimaradás

Gyertya v. gyújtótrafó

VAGY

Kompresszió/szelepek

2014. jan. 6. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,rengeteget segítettél.
2014. jan. 6. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!