268 ezer km sok egy 2004es opel corsa c-ben?
Figyelt kérdés
2004es 1.2motorral. Kulsore rendben van a karosszeria, 2010ig szervizkonyv vezetve 210ezer km- nel volt cserelve a vezermuszij,fekbetet. Elvileg normalisan volt evente szervizelve.2013. dec. 30. 00:23
2/19 anonim válasza:
Ha nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is megkapta a törődést akkor nem.
3/19 anonim válasza:
már hogyne lenne sok! sok 90-es évekbeli autóban valós 200e alatti km van...olyat kell kifogni, nem egy szétkopott motorút. ok h az évi 20-30e km az átlag, de ilyen 1.2-es kocsikkal inkább évi 5-10e szoktak menni
4/19 A kérdező kommentje:
Hat azert nem merem tutira mondani mert kereskedotol vennem csak a szervizkonyvet neztem ami 2010ig volt vezetve 210ezer km-ig
2013. dec. 30. 00:55
5/19 A kérdező kommentje:
Motorja nem volt hangra rossz es most ezen vacilalok. Mert c corsat szeretnek es ez jonak tunt egyedul a km a sok sztem. Igy lenne 600ezer
2013. dec. 30. 00:57
6/19 anonim válasza:
A km csak egy szám. Semmit nem jelent. Csak és kizárólag az idiótáknak befolyásoló tényező ez a szám.
7/19 anonim válasza:
Tényleg nem is kevés, de legalább valós lehet.
8/19 anonim válasza:
az lehet sok is meg keves is. nekem most van egy 2006-os autom ami egyben van, es nem latszik h 277E van benne. de volt olyan autom is aminel 200E-nél egy tragyadombhoz hasonlo erzet lett rajtam urra. en vasarlaskor mindig inkabb kidobtam egy tizest egy haver szerelonek h nezze meg erdemes-e megvenni a kiszemelt peldanyt, illetve kifizettem egy allapotfelmerest csak h tudjam mit akarnak nekem eladni.
9/19 anonim válasza:
Ilyen kis autónál sok! Nagyon nem jellemző, hogy ezekkel ennyit mennének. A reális futásuk valóban évi 5-15E km között van. Alsó kategóriás autókból gyerekjáték keveset futottat venni. Nyilván elmenne még egyszer ennyit. Én ezt mégis hanyagolnám a helyedben.
10/19 anonim válasza:
Egy ilyen kávédaráló motornak rohadt sok. Azért ilyen autókat ki lehet jobbat is fogni, mivel ezek városi szaladgálós autók szoktak lenni.
Én nem venném meg. Biztos rá kell majd költeni egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!