Van olyan hátsókerekes autó, amit olcsóbb fenntartani, mint pl egy BMW-t?
Igaz nem mai a kérdés, de én is ma találtam rá, szóval:
190es merci... A benzines 4hengeresek dupla soros vezérműlánccal vannak szerelve, vasblokk, kb örök élet plusz egy nap (az enyém 30éves, 350ezer kilométerrel-óra szerint :DD 4fő, plusz csomagokkal tartja a 190-es utazót 4500as fordulatnál, 9.5-10mp 0-100 gps-szel)
A ke-jetronic befecskendező a gyenge pontjuk, de bontottan 50ezerből meg lehet csinálni, aztán megint párszázerer nyugis kilométer. Nagyon kezes autó, nem akar megölni, viszont vizes úton nyilván nem pálya gumikkal gázra elforgatja a 195-ös gyári kerekeket 70-nél. A baromkodást jól bírja, talán a hűtő kicsit szerény méretű, de a dízelesé belemegy, mókolni nem kell hozzá, a méreten kívül fullminden ugyanaz. Télre bohóckodni 100ezerért is lehet venni fb csoportokban pár hónap műszakival, és ha sikerül odabaszni valahova, akkor sem lesz bánatában öngyilkos az ember. Alkatrészek gombokért vannak hozzá.. Komplett motor minden segédberendezéssel 50ezer, diffi 30, féltengely egy 10es/pár, ajtó üveggel mindennel 10ezer, komplett váltó 25ezer, kb Lada árban van hozzá minden, könnyű szerelni is, hozzáférhető, átgondolt minden-kivétel a fűtőradiátor-nameg ritkán is kell, és bőven elég élményt ad. Plusz a kormányt kretén módon alá lehet szedni, ez driftekéskor minden más autóval szemben óriási előnye. 10.6 méter a fordulóköre. Igaz én 500ezer ft felett vettem, szóval elvétve baromkodok vele, de 132ló 1250kilóhoz adja magát, és nem gáz megjelenni vele emberek között, mint pl egy szakadt Omegával.
Szeretem imádom, soha nem fogok megválni tőle, pedig nem tegnap vettem.
Nyilván ez egy elfogult válasz, de a lényeg, hogy a Merciktől sem kell félni, pláne nem bottal piszkálni, ha bohóckodásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!