Mi olyan nagy üzlet a törött autók behozásában?
te magad elmondtad a választ.
Olcsón be, drágán el sérülés nélküliként.
A magyar piacon 10-ból 7 autó törött
általában megéri megcsinálni , egy kicsit sérült autó amin lököst sárvédőket vagy lámpákat kell cserélni, megéri. mert a kinti sérültebb autókat már a kinti emberen nem javítják nem kell nekik... de ők kint úgy karbantartják mint itthon soha, és azért egy kinti csavarozható elemeket ha az ember lecseréli nem látszódik és nagy pénz van benne. azzal szerintem nics baj , mert szerintem általában meghúzni mindig valaki meghúzza a kocsit.
de most egy másik példa ha mondjuk meghúzol egy autót karcos lesz vagy horpadt akkor azt lefesteted és megcsináltatod. ugyan úgy mikor elkopott a fékbetéted vagy a kuplungot is szétszeded. a kuplunghoz meg a kocsi teljes elejét, hajtásláncát szétkell szedni. akkor megéri megjavítattni?
"de ők kint úgy karbantartják mint itthon soha," Bocs, de ettől a szövegtől már csömöröm van. Aki jártas az autóbehozatalban az tudja, hogy ez az egyik legnagyobb tévhit.
Aztán, ha csak annyi lenne, hogy elemcserés olcsón, akkor megcsinálnák a németek és használnák tovább.
Nekem több ismerősöm foglalkozott és foglalkozik jelenleg is autóbehozatallal. Jönnek olyan autók is, amik már eleve kókány javításon estek át Németországban. Behozatal után a magyar jobban megcsinálja, mint sok német. De attól még törött marad. Soszor több alkatrészből raknak össze egy autót. Más autóból származik a karosszéria és másikból a motor. A karosszéria is sok esetben több autóból áll össze. A végén mennek bele újszerű ülések, új váltószoknya, új pedálgumik, új váltógomb, középkonzol és voilá, előállt a sérülésmentes, 300 ezer km-t futottan is gyönyörű állapotú, szigorúan karbantartott, makulátlan, sérülésmentes autó. Ezek szerint vannak még, akik ezt jól bekajálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!