Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen csepptöltőt vegyek az...

Milyen csepptöltőt vegyek az autómhoz és a motoromhoz?

Figyelt kérdés

Van egy motorkerékpárom és egy személyautóm is, ezekhez keresnék csepptöltőt.

Mivel télen egyáltalán nem használom a motoromat illetve az autómat is elég ritkán használom télen a hidegekben gondjaim vannak a akkumulátorokkal. Az autóm télen pl rendszeresen lemerül és nem indul. Ezért keresnék olyan csepptöltőt ami a motorkerékpár akkumulátorához és az autó 100 Ah-s aksijához is jó és akár hetekig is rajta lehet hagyni.

Ki mi használ, kinek mi vált be. Ez érdekelne. Ha tudtok írjatok pontos márka, típus nevet vagy másoljatok be linket!

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 3. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért annyit még elmondok róla, hogy ez egy kis teljesítményű töltő, ezért egy nagyon lemerült 100Ah-s akkut, akár egy napig vagy még tovább is tölthet, mire teljesen feltölti. Cserébe viszont a lehető legkíméletesebben tölt.
2014. jan. 3. 19:10
 12/13 dirtboy ***** válasza:

nekem egy 74Ah kapacitású akist kéne néha töltenie,komolyabb autóhifi miatt nem árt ha sűrűbben kap töltést,mivel teljesen zárt rendszerű az aku így fontos nekem hogy tudja a töltő hogy mikor van állj.

ha lassan tölt az nekem nem gond,elég ha a sarukkal nem kell szórakozni csak rá csíptetni aztán hagy menjen.

ez akkor tökéletes is lesz,ilyen árban még nem láttam ilyen töltőt jó hogy végül rá találtál és tudtad linkelni.

2014. jan. 3. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Figyelni kell az akciókat és ha megjelenik egyből rá kell mozdulni, mert már sokan rájöttek, hogy olcsó és jó, így hamar elkapkodják.
2014. jan. 3. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!