Milyen csepptöltőt vegyek az autómhoz és a motoromhoz?
Figyelt kérdés
Van egy motorkerékpárom és egy személyautóm is, ezekhez keresnék csepptöltőt.
Mivel télen egyáltalán nem használom a motoromat illetve az autómat is elég ritkán használom télen a hidegekben gondjaim vannak a akkumulátorokkal. Az autóm télen pl rendszeresen lemerül és nem indul. Ezért keresnék olyan csepptöltőt ami a motorkerékpár akkumulátorához és az autó 100 Ah-s aksijához is jó és akár hetekig is rajta lehet hagyni.
Ki mi használ, kinek mi vált be. Ez érdekelne. Ha tudtok írjatok pontos márka, típus nevet vagy másoljatok be linket!
nekem ugyan nincs ilyen mert baromi drágák az ilyen töltők de neked mivel moci aksit is és autós aksit is töltesz ezt a multi xs 3.6ot ajánlanám. /jó lett volna írni hogy a moci aksid hány Ah-ás/
jó lenne ha tartós és jól működő lenne mert kéne nekem is ilyen csak nem tudom érdemes e bevállalni ezeket az olcsókat.
2014. jan. 3. 17:41
7/13 anonim válasza:
Már egy éve használom rendszeresen és hibátlanul működik. Töltöttem már vele mindenféle aksit 5Ah - 70Ah-ig gond nélkül. A mélyen kisütött aksit is feltöltötte szépen. Mivel processzor vezérelt, szinte mindent tud és teljesen automata.
2014. jan. 3. 18:31
8/13 anonim válasza:
Ja, és a Lidl-ben vettem 3 év garanciával! Tehát nincs mitől félni, ha bedöglik visszaviszem és fizetik vissza a pénzt.
2014. jan. 3. 18:34
9/13 dirtboy válasza:
na az király,beruházok egy ilyenre a közeljövőben én is,ha jól gondolom ez is olyan hogy nem muszáj levenni a sarut az autóban tölthetem az aksit.
2014. jan. 3. 18:43
10/13 anonim válasza:
Én nem szoktam levenni a sarukat. Azt hiszem van benne túláram elleni védelem is, így kicsi a valószínűsége, hogy egy hiba esetén hazavágja az elektronikát az autóban. Most is rajta van az egyik verdán, mert kicsit gyengélkedik az aksija :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!