Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen csepptöltőt vegyek az...

Milyen csepptöltőt vegyek az autómhoz és a motoromhoz?

Figyelt kérdés

Van egy motorkerékpárom és egy személyautóm is, ezekhez keresnék csepptöltőt.

Mivel télen egyáltalán nem használom a motoromat illetve az autómat is elég ritkán használom télen a hidegekben gondjaim vannak a akkumulátorokkal. Az autóm télen pl rendszeresen lemerül és nem indul. Ezért keresnék olyan csepptöltőt ami a motorkerékpár akkumulátorához és az autó 100 Ah-s aksijához is jó és akár hetekig is rajta lehet hagyni.

Ki mi használ, kinek mi vált be. Ez érdekelne. Ha tudtok írjatok pontos márka, típus nevet vagy másoljatok be linket!

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 3. 13:17
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:

nekem ugyan nincs ilyen mert baromi drágák az ilyen töltők de neked mivel moci aksit is és autós aksit is töltesz ezt a multi xs 3.6ot ajánlanám. /jó lett volna írni hogy a moci aksid hány Ah-ás/

[link]

2014. jan. 3. 13:29
 2/13 A kérdező kommentje:
A motor akkumulátora 10 Ah-s
2014. jan. 3. 17:19
 3/13 dirtboy ***** válasza:
jó lesz neki ez a töltő
2014. jan. 3. 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Amit időnként a Lidlben és az Aldiban lehet kapni 6e körül, tökéletesen megfelel erre a célra.
2014. jan. 3. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez az:

[link]

2014. jan. 3. 17:36
 6/13 dirtboy ***** válasza:

ma 17:36

tudsz róla valamit hogy mennyire megbízható?

jó lenne ha tartós és jól működő lenne mert kéne nekem is ilyen csak nem tudom érdemes e bevállalni ezeket az olcsókat.

2014. jan. 3. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Már egy éve használom rendszeresen és hibátlanul működik. Töltöttem már vele mindenféle aksit 5Ah - 70Ah-ig gond nélkül. A mélyen kisütött aksit is feltöltötte szépen. Mivel processzor vezérelt, szinte mindent tud és teljesen automata.
2014. jan. 3. 18:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a Lidl-ben vettem 3 év garanciával! Tehát nincs mitől félni, ha bedöglik visszaviszem és fizetik vissza a pénzt.
2014. jan. 3. 18:34
 9/13 dirtboy ***** válasza:
na az király,beruházok egy ilyenre a közeljövőben én is,ha jól gondolom ez is olyan hogy nem muszáj levenni a sarut az autóban tölthetem az aksit.
2014. jan. 3. 18:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam levenni a sarukat. Azt hiszem van benne túláram elleni védelem is, így kicsi a valószínűsége, hogy egy hiba esetén hazavágja az elektronikát az autóban. Most is rajta van az egyik verdán, mert kicsit gyengélkedik az aksija :)
2014. jan. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!