Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Suzuki Swift-ből a...

Megéri Suzuki Swift-ből a Sedant választani, a nagyobb csomagtér miatt?

Figyelt kérdés

Régi, 22 éves Corsa-mat cserélném 2000-es évjárat körüli Swiftre. A Corsa-ban sokszor kicsinek bizonyult a csomagtér, és ahogy néztem, a Swift-eké se nagyobb.

Ennek tudatában megéri a Sedan-t választani? Van amúgy valami különbség az 5 ajtós és a Sedan között? Esetleg nagyobb a hátul ülők helye is a Sedanban?

Érdemes nagyobb motorral keresni, vagy ebbe is elég az 1.3-as? Abból a 8v vagy 16v a jobb választás?

2014. jan. 2. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Az ezresben meg sehol nincs. Kanyarban kevésbé fekszi az utat az autó, jobban bedől ha nincs stabrúd.
2014. jan. 2. 22:11
 12/16 A kérdező kommentje:

Eltaláltátok, pont 400 ezret szánnék rá. Azt hiszem, maradok a Sedan mellett, mert általában akkor kell nagyobb csomagtér, ha többen megyünk valahova. És akkor ugye a hátsó ülés ledöntése nem játszik az 5 ajtósban. :)

Nézegettem a hahun hirdetéseket. Ezekhez mit szóltok? Van közötte olyan, amit érdemes lehet megnézni élőben?

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 3. 11:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Vagy ennyiből nézegessek régebbi sedanokat, sima 8szelepes motorral?
2014. jan. 3. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Az általad belinkelt autók első ránézésre elég jó állapotúnak tűnnek. Ha nem kereskedésből, hanem kéztől veszed, akkor még nagyobb eséllyel találsz 400 körül egy nem lepusztult darabot. Ha mész mindenféle képen vigyél magaddal egy szakembert, aki segít átnézni a kocsit alaposan (vagy vitesd el valami független szervizbe), mert Suzuki ide vagy oda, azért ezeket is lelehet ám amortizálni elég szépen! Nehogy a rohadt nepperek átvágják a fejedet aztán a csillagos eget is elátkozod, hogy Suzukit vettél!
2014. jan. 3. 12:17
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem, csapatosan fogunk menni. :)

Van a rokonságban autószerelő és karosszérialakatos is, szerintem mindkettőjüket elrángatom magammal.

2014. jan. 3. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
a Sedán oknak elég hamar kezd elgyengülni a hátulja, volt régebben Sedanom és a hátulja már attól lement hogy lenyomtam kicsit erősebben kézzel a hátulját. Bele ült egy ember hátra és már ült, a ferde hátú változat amim jelenleg van, ez erősebb. Persze lehet az a Sedan már előtte lett ilyen, de nekem ilyen volt.
2017. ápr. 17. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!