Megéri Suzuki Swift-ből a Sedant választani, a nagyobb csomagtér miatt?
Régi, 22 éves Corsa-mat cserélném 2000-es évjárat körüli Swiftre. A Corsa-ban sokszor kicsinek bizonyult a csomagtér, és ahogy néztem, a Swift-eké se nagyobb.
Ennek tudatában megéri a Sedan-t választani? Van amúgy valami különbség az 5 ajtós és a Sedan között? Esetleg nagyobb a hátul ülők helye is a Sedanban?
Érdemes nagyobb motorral keresni, vagy ebbe is elég az 1.3-as? Abból a 8v vagy 16v a jobb választás?
Eltaláltátok, pont 400 ezret szánnék rá. Azt hiszem, maradok a Sedan mellett, mert általában akkor kell nagyobb csomagtér, ha többen megyünk valahova. És akkor ugye a hátsó ülés ledöntése nem játszik az 5 ajtósban. :)
Nézegettem a hahun hirdetéseket. Ezekhez mit szóltok? Van közötte olyan, amit érdemes lehet megnézni élőben?
Nem, csapatosan fogunk menni. :)
Van a rokonságban autószerelő és karosszérialakatos is, szerintem mindkettőjüket elrángatom magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!