Akkumulátort kell vennem autómba, de miért ajánlanak 44 Ah helyett 56 ost, holott utóbbi méretben sokkal nagyobb! Ugyanúgy belefér?
Figyelt kérdés
Opel Astra F2013. dec. 18. 12:58
2/6 Dávid0094 válasza:
jobb a nagyobb mert könnyebben betekeri
3/6 dirtboy válasza:
56os stabilabban indítja majd, egyébként ne csak az Ah nézd hanem az indító áramot is,olyat vegyél amiben magas az indító áram,egy nagyobb kapacitású aku hosszabb élet tartamot is bír mert nem ingadozik úgy benne az áram,nem terheli meg a használat úgy mint egy kis aksit.
én ezt venném a helyedben.
az oldal is megbízható,innen vettem én is a kis autómba a 74Ah silver pluszt is.
4/6 Sinead válasza:
Én is ugyanígy 44-ről váltottam 56-ra most egy hónapja. Bele fog férni. Gondolt rá a gyártó, hogy nem fog sikerülni centire pontosan ugyanakkora akksit venni bele, így egy sín van benne amin egy csúszka mozog, hogy rögzíteni tudd az akksit.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Úgy látom van aki nem hiszi el, hogy belefér a 74-es. Szívesen lefotózom és feltöltöm valahova, hogy néz ki benne egy ekkora Varta. Csak kérni kell!
6/6 anonim válasza:
gyárilag mindig a leges legkisebb aksit raknak bele. vagyis úgy a legkisebbet ami még elbírja az autót! de ha nagyobbat teszel bele akkor könnyebben fog indítani, nehezebben merül le, tovább bírja 1 töltéssel, és az élettartama is hosszabb lehet mert nem sül ki annyiszor mint a kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!