Ti hol parkoljátok le az autótokat Szilveszter este? Nem féltek, hogy valaki petárdát dob rá, vagy megsérül?
2.
Lazán veszed :))
Nem autóval megyek bulizni.
Haverom azzal jön és beáll az udvarba a kocsival :D
Ez csak egy eszköz, nem fogok kiborulni, ha megkarcolódik, vagy behorpad. Amúgy kicsi az esély, hogy az éjjel felrobban.
Egyébként bármelyik hétköznap is történhet hasonló. Lásd a szegedi autófeltörő, gyújtogató "fiatalembert".
6-os ez jo:) Szerinted a petarda dobalok vagy rongalok az auto erteket nezik?
Nekem egyebkent dragabb autom van,valahol az utcan fogok parkolni es remenykedek,hogy nem lesz baj...
Én anyósék Vectráját (szintén telepi parkoló) Bevittem a melóhelyemre, és az én céges kocsim parkoló kártyájával beálltam vele, az egyik bevásárlóközpont teremgarázsába.
Az én céges kocsim pedig (nincs saját, viszont én is telepen lakom)biztonságosan pihen a haveroméknál a teremgarázsba.
7-es
Hidd el, hogy még a részegek is átgondolják, hogy egy fekete A6-os alá bedobnak e egy petárdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!