Tegnap este telibe kapott egy só szórózás ilyenkor lehet autót mosni?
Istenem.
Engem is telibevert egy baromállat sószóró, mert az idióta barokkfasz nem volt képes lekapcsolni azt a szart, amíg elmegy mellettem.
Kur va anyját. Hármason jött szembe.
Mínusz volt, de az első útba eső benzinkúton pár száz forintból lecsapattam róla. Javaslom járj el te is így.
Nem volt semmi gond. Én ilyenről még nem is hallottam. Télen pont, hogy gyakrabban kell mosni a kocsit pont a só miatt.
Menj el valami mosóba aztán magasnyomásúval menj át rajta. Rajtahagyod az nem fog jót tenni.
Öreg kasznilakatosom óva int a fűtött garázsoktól, sokat vittek hozzá szétrohadt autót, amit ápoltak, gondoztak, fűtött garázs, stb...
A legjobbat az autónak a fűtetlen garázs tesz, ahol nem tud párásodni, lecsapódni rajta a nedvesség.
Érdekes megfigyelni, egész másképp rohadnak a fűtött garázsos autók. A sárvédőívek, küszöb, nagyon szép állapotban maradnak, ellenben az alja.
Ismerősömnek a régi patika állapotú Opelja, tényleg úgy nézett ki, mint ami most jött a szalonból, kiszakadt a hátsó hídja...csak az alját nem nézte soha senki.
# 3
Sót használnak még mindig. Környezetvédők be akarták tiltatni a sózást, és odáig jutottak hogy magánember nem sózhatja a járdáját a ház előtt. De a szóróautókban még mindig ott a só.
ma 03:02
Hát nekem azt mondták minusz környékén ne mossam mert nem elég letörölni az ajtó tömítésekről a vizet hogy be ne fagyjon de ha kölönféle helyekre bejut a víz akkor h ott meg fagy különféle károkat okozhat.
ma 06:24
Nekem nem fűtött a garázsom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!