Opel Astrába motorcsere volt,5 napig szépen ment. De tegnap este a fordulat hirtelen felugrott és huzott a motor és nem adtam neki gázt. Majd elkezdett gözölni a motortér. Valakinek valami ötlete? Mi lehet vele?
Szia, ha turbódízel akkor a turbó felrántotta a motorolajat,
és azért pörgött fel, mert a motorolajat égette el. Ez a motor jó eséllyel kukás, a szerelőt meg küldd el az anyjába.
Nem, de nem is ért hozzá,vagy nem merte megmondani,hogy mi a baja.A motorod minimum generálos,de inkább kuka érett,de ez
csak akkor derül ki ha a motort szétszedik,menj vissza és kérdezd meg akitől a motort vetted, hogy akkor most mi legyen.De mindenek előtt keress egy másik szerelőt.
Ez sajnos ilyen,előfordulnak ilyen hibák.
Ha a dízel elfőzi a vizet magából, az általában elég rendesen odavág neki,szerintem cseréljétek ki az egészet.
Így se olcsó, de még mindíg olcsóbb mint nekiállni generálozni.Mindenesetre sok sikert kívánok hozzá.
Itt valami nem stimmel. Tudtommal az Astrákat 1.3, 1.7 és 1.9-es dízelmotorral gyártották/gyártják.
2.0-sról nem tudok.
Emellett ha bármi legkisebb zavart érzékel az ECU, rögtön vészüzemmódba kell hogy rakja az autót. Tehát inkább az fordul elő, hogy nyomod a gázt, de csak alapjárat van. Olyat még nem láttam hogy nem nyomod és fölpörög magától. Ezt akkor tartom lehetségesnek, ha a motorral amúgy minden oké, csak a gázpedál potmétere hülyül meg.
Egyébként milyen Astráról beszélünk? F, G, H, J? MErt nem mindegy!
G astra. 1995ccm2 Pont lett ötödikbe rakva és akkor történt.
Már mondanak olyat is hogy a traverz gyürü is átszakadt. Nem tudni. Csak nagyon jó lenne már megtudni valamit hogy ki baszott el valamit? Már a bontós adott másik motort most épp szerelés alatt áll a második motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!