Opel f astra classicom van. Nincs benne fordulatszám mérő! Hol van a 2500-3000 fordulat sebességileg? 1-esben,2ben,3,4,5ödikben.
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 09:15
1/5 anonim válasza:
Ha 1.4 körüli benzines, akkor
1-esbe: 20 körül
2-esbe: 40 körül
3-asba: 60 körül
4-esbe: 80 körül
5-ösbe: 100 körül
2/5 A kérdező kommentje:
1.6 benzines.
2013. nov. 16. 15:13
3/5 anonim válasza:
jól mondja a válaszoló,de 5000ft-ért lehet venni f számos órát a W-számnak kell egyezni és benzinesnek kell lennie nekem sincs én ki cserélem
4/5 anonim válasza:
igen egyezni kell a W számnak,mert benzines és dízelnek más a W száma és valoszinü hamis értéket fog mutatni , a kis kút csak fordulat számos órákban van, mint amilyen a miénk sajnos nincs,egyébként ha a piros tetejét el éri kb 50-60 km lehet menni
5/5 Mityka86 válasza:
Én is cseréltem órát, de az ECU-tól be kell húzni egy szálat pluszba hogy mérjen is a fordulatszámmérő. A W-szám az nem lényeg, arra figyelj hogy benzines autóba ne olyat tegyél bele ami 6000-ig számol, mert az dízelbe való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!