Autószerelők mennyi kedvezményt kapnak a Bárdi Autótól?
Mindenki ugyan annyit kap? vagy meg van határozva ,hogy ez 20% az 40% másik meg 50% kedvezményt kap
és mi kell hozzá ,ha szeretnék kedvezményt ?szerelőtől cégnév + vevő kód ? más nem ?
Válaszokat előre is köszönöm !!!
Nem egyforma a kedvezmény mértéke, sőt árucsoportonként is változik. Ha minden igaz,akkor forgalom függő is.
Vagy viszed a cégbejegyzési iratokat és beregisztrálsz náluk, vagy a haver szerelő számlájára vásárolsz, amíg meg nem buktok...
:D
Jaja, amíg meg nem buktok.
Egy ismerőst az Unixnál egy autószerelő haver beiratott a gépbe (sz.ig. szám , stb...) hogy vásárolhat a nevére. Ha ez nincs, csak vevőkódot mondasz, akkor megy a telefon az illető partnernek, hogy "öteg téged ismerlek, de aki itt áll a pultnl, azt nem, legközelebb add neki a vevőkártyádat, de most húzzon el"
na ma voltam az új hűtőmért 40 % os kedvezményt kaptam :)és nem volt semmi probléma kérdezte milyen névre lesz a számla én meg odaadtam a kódot + a nevet semmit nem kérdezett , de ha kérdezett volna valamit akkor megmondtam volna ,hogy a szerelőm nem ér rá és engem küldött :D
Mindenkinek Boldog új évet kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!