Autószerelők vagy akik jártasak ebben, mennyire reálisak a képen látható alkatrész árak? és valóban kell 8 óra a beszerelésükhöz?
nagyapámék mesélték hogy még januárban vitték szerelőhöz (2002-es) mazda e2200-as kisteherautójukat mert már nagyon kopogott az első felfüggesztés, és mikor mondták hogy mennyibe került a javítás és mutatták a számlát kicsit ledöbbentem hogy ilyen dolgokért ennyit elkértek.
lehet hogy én nem vagyok tisztában az árakkal de szerintem nagyon csúnyán átvágták őket!!!
ja és nagyapám azt is hozzátette hogy mikor kérte a számlát a szerelő nem gyengén ráförmedt hogy ő ezt az árat áfás számla nélkül számolta.. aztán igaz hogy mérgesen de végül adott egy számlát. ami még érdekesebb hogy végül a számlán ugyan az az ár szerepelt mint amit számla nélkül akart elkérni...
Simán elkérnek ilyen árakat eredeti új alkatrészekért..
Nálunk csak egy jeladó kellett...80.000.. aha jó... bontott 20...
Nem látok csalást benne , nézd a berohadt futóművel el lehet szórakozni 2X ENNYIT IS ....
Én eleve úgy kezdem ,közlöm a tulajjal lehet 3-4 óra is ...de lehet 8 is ..6000-ft óra díj mellett számold ki ..
De ez olyan kategória (ne sértődj meg ) amit a sufnisok fele ennyiért megszögelik ...utána ima ,hogy ne legyen gond !
azóta már volt másik szervizben az autó mert kormánygömbcsuklót kellett rajta cserélni, és 6500ft volt darabja nem 12000.. és ha már ott voltam rákérdeztem a gömbfejek árára is, nem emlékszek pontosan hogy mennyit mondott, de azt tudom hogy 10e-nél nem volt több se az alsó se a felső!
egyébkén az utolsó eset az volt abban a műhelyben amikor nagyapám bevitte az autót mert nem működött a tolatólámpa, megkérdezte hogy mennyiért tudják megcsinálni, amire a szerelő azt mondta:" ajaj hát ahoz sajnos az egész váltót szét kell szedni. egyébként nem szokott ez tönkremenni. nem volt véletlenül feszegetve a váltókar?" majd végül kinyögte hogy nadjábol 50e ft lenne!!
ekkor mondtam hogy keresek nekik egy másik szervizt, ez messzebb van ugyan de legalább korrekt áron dolgoznak, és nem akarják becsapni az idős embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!