Opel motorcsere nagyobbra, papíron?
Figyelt kérdés
Mostanában azon jár az agyam valamiért hogy nagyon tetszenek a sedan F astrák de csak 1.6 16V motorral látok papírost. Lehet-e olyat csinálni hogy veszek egy 1.6 16V-set és lecserélem benne a motort az 1.8 16V-re. Ezt papíron lehet engedélyeztetni vagy valami?2013. dec. 29. 23:15
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak típus azonos motort lehet papíroztatni rendesen.
2/5 anonim válasza:
Persze meg lehet oldani, szimpla motorcsere, de a papírmunka része se lesz 2 fillér, nem beszélve arról, hogy akkor már az 1.8 as után fogják számlázni a befizetnivalókat.
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarod közúton használni többet, akkor bármit belerakhatsz, akár egy V8-as Kraz motort is.
Ha közúton is használni szeretnéd, akkor hivatalosan csak típusazonos motort rakhatsz bele. Azaz ugyan olyan motort, mint amivel kijött az autó a gyárból. 1.6-os benzines helyett nem rakhatsz se 1.8-ast, se 1.4-est, se bármilyen dízelt.
4/5 anonim válasza:
Igen, megteheted! Mi is ezt tettük néhány évvel ezelőtt!
A típusmódosítás miatt hatósági vizsgán kellett megfelelnie,
nem a mezei műszaki vizsgán!Persze az anyagi vonzata is jelentős! És az utána járásról még nem is beszéltem! Azt viszont csak te tudod meg éri-e!
5/5 anonim válasza:
Néhány éve valóban meg lehetett még tenni. Én 2012 augusztusában cseréltettem motort egy Opel Astra H-ban, akkor már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!