Császtok tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen motort vásároljak?
Szóval...
-legyen olcsó
-legyen erős
-legyen strapabíró
-fogyasszon keveset
Ami üti egymást minden motornál:
erő <-> fogyasztás
Ami üti egymást ilyen kis hengerűrtartalmú motornál:
erő <-> strapabírás
Szerintem feküdj vissza aludni, mert ilyen csak az álomvilágodban létezik...
Hy!
Nos megbízható erős olcsó 50ccm motor nem létezik.Hisz egy megbízható 50ccm motor az olyan mint a gyári,nincs tunningolva,nem hajtják szét ,karban van tartva.
Én azt javaslom ha van rá módod akkor tedd le picivel nagyobbra a jogsid mert az az igazság hogy amit akarsz az így is úgy is sokba kerül és sokat fogyaszt,de nagyobb gépeket azért nehezebb kinyírni,de azokkal is csak a probléma van ha csapatod neki.
Olcsó motor olcsó alkatrészekkel,kis fogyasztás és legyen megbízható.Nos ez akkor megbízható ha odafigyelsz rá pl egy simson.Ami még 50-es kategoriában van azok a yamaha dt,de ezek sem egy hűde gépek,és csak a probléma van velük ha tolod neki.
Szerintem strabíró, és nem fogyaszt sokat. Alkatrész ellátás sem lehet gond, "bikkfából" még nincs hiány... Szerintem az ára se sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!