Miért van annyi koszos luxusautó?
Sok olyan új Audit,BMW-t,Mercedest látok ami poros,sáros.
Ha nekem ilyen kocsim lenne akkor mindig azt takarítanám ha egy kis kosz lenne rajta.
Vagy nem az övék: értsd céges autó, vagy valami más.
Vagy nem érdekli őket. Nyilván akinek sok pénze van, nem nagyon izgatja a dolog.
Nálunk a cégnél, akiknek céges autójuk van, azok sem foglalkoznak vele. Hófehér mercik stb, de már a kasztni és a felni is fekete a sok kosztól, és arra nem képes, hogy legalább egy gép mosóba elvigye....
sok értelme ilyenkor nincs,nekem fehér az autóm utálom ha koszos sokat is mosom,múltkor lemostam utána mentem a faluban pár kilométert és az oldala máris retkes lett,később mentem még kb 7km és már a hátulja is csupa kosz.
tőlük sem lehet elvárni hogy heti 7x mosassák az autóikat, mert ilyen időben minden nap mosni lehetne.
nyáron viszont ragyogóan látni hogy melyik közülük az igénytelen mert az még akkor sem sűrűn mossa.
Csak hogy az egyik ismerősömről írjak. Üzletember, kb. 80 főt foglalkoztató cége van. A8-as Audi, szinte full extrás. Ő megy vele havonta több mint 10000 km-t, vagy ha úgy vannak a dolgok, többet is. Idén amikor lecserélte a 2010 decemberi A8-ast, volt benne 280ezer km. nem több, nem kevesebb.
Mivel kell neki a kényelem, így persze hogy ezt veszi meg, és mivel kell neki a megjelenés is, mert odamész tárgyalni egy 50 milliós dologról, egy 5 milliós Astrával, aztán ki is röhögnek. Ez nem vicc.
Nincs neki ideje ilyennel foglalkozni, évi 5x lemossa, eladja két évesen, kihozza a vadi újat, költeni a benzinen/gázolajon, motorolajon meg gumikon kívül nem igen költ rá, meg azért egy 25 milliós autó elég megbízható.
Múltkor az említett emberrel legurítottunk egy üveg bort, a jobb fajtából, Franciaországból hozta, ott volt dolga, és az említett Audival lazán bement egy földutas részre, naná hogy tiszta sár a kocsi.
És ahogy írták is, 10 km alatt lazán bekoszosodik a kocsi, úgy tiszta fölösleges mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!