Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes megvenni?

Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

vagy inkább egy audi a6 vagy egy 520d 2010-es bmw vegyek?

2013. dec. 23. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
inkább menjél feküdj még vissza aludni
2013. dec. 23. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Írjál Jézuskának levelet hogy ilyet kérsz:D
2013. dec. 23. 19:59
 3/5 anonim válasza:

Nagybátyámnak szinte pontosan ugyan ilyen 316d van ő Németországban dolgozik általában havonta 2 alkalommal jár vele haza. A Kocsi kb egy hónapja volt 1 éves most hatvanvalahányezer van benne és csak a szokásos olaj/szűrő/légszűrő csere volt eddig 15 ezrenként. A motor tökéletes dinamikával mozgatja az autót a 115Le/260 Nm a hétköznapi embernek az ésszerű autózáshoz bőven elég de el is kell cipelnie a 1,5 t önsúlyú kasznit és a benne ülőket szóval ez nem egy sportkocsi! Nagybátyám azt mondta, hogy egyszer kint németben az autópályán óra szerint megvolt a 200-as sebesség (az ténylegesen kb. 190) és a 0-100 10 másodperc alatt de ekkor csak egyedül ült benne. Az autómata váltó tökéletesen végzi a dolgát a fogyasztása eddig max. 6,07 volt de az tavaly télen bejáratósan azóta kevesebb. De egy mondatba össze foglalva: szerintem ez egy normál teljesítményű autó normál használatra normál fenntartási költségekkel! A rokonom nem különösebben autó vagy Bmwmániás ő azért vett ilyet, mert akart egy olyan autót ami kényelmes és megbízható évi hatvan-hetven ezer kilóméterre és a fenntartása sem túl drága.

Ha sportos dinamikus autót akarsz akkor inkább az 520d-2010 vagy az A6. Utóbbihoz volt egyszer szerencsém egy 2006-os 2.0 Tdi sedan-hoz igaz csak városon belül egy 4km-es útra (a 316d-t autópályán 130 km-t vezettem egyszer meg utána városban is) egy lehelletnyivel erősebbnek érződött a Bmw-nél de abban manuális váltó volt ami azokban nagyon jó és csak pöckölgetni kell a fokozatokat. 5-ös Bmw-hez soha nem volt szerencsém nem is ültem még olyanban de ha sportosat akarsz akkor inkább olyat vegyél vagy az A6-ot de abból is a 2.7 Tdi-t!

2013. dec. 23. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Nem sportautó, 190-el megy, olcsó fenntartású és keveset eszik.

Mint egy jobb Swift :D

Megérte a 7 millát...

2013. dec. 23. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ennyi pénzért tuti nem vennék egy 316d-t. Legalább egy 320d-t vennék, az legalább megy is és alig fogyaszt többet. Sosem értettem az olyan embereket, akik alap motorral vesznek prémium autókat.
2013. dec. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!