Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót érdemes megvenni?

Melyik autót érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

1.) [link]

2.) [link]

Tudom tudom egyiketsem... de nekem nincs másra pénzem és imádom a golfokat !

2013. dec. 11. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A 2.-at, automatát semmiképp nem vennék ennyi pénzért.
2013. dec. 11. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem is a masodikat.
2013. dec. 11. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénzed drágábbra, miből fogod tankolni, szervizelni, adókat fizetni? 28 éves kocsikról van szó, ezekre költhetsz rendesen, ha használni is akarod, nem csak donornak veszed.
2013. dec. 11. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs több pénzed, akkor mire kell neked ez az autó, nézegetni? Ez nem TV, hogy megveszed 165-ért és 10 évig nem kér 1 forintot sem.
2013. dec. 11. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:
JELENLEG ennyi pénzem van az autóra, kővetkező hónapba már több lesz mivel fizetés van és az autó fenntartás az legyen az én dolgom fix jövedelmem mellett meglesz ... tudom hogy rengeteget fogok rá költeni mivel öreg autók
2013. dec. 14. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor várjál még. Gyűjtsél és vegyél normálisat.

Ha szükséges, hogy autót vásárolj most azonnal, inkább egy Ladát vagy régi Suzukit vegyél. Ezekből jobb állapotút kapsz ilyen áron.

2013. dec. 14. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ott a pont, vegyél 250-300-ért egy Swiftet, nem szopasd magad ilyen romokkal.
2013. dec. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!