Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy autót de az ünnepek...

Vettem egy autót de az ünnepek miatt nem tudom átíratni. Mehetek így vele?

Figyelt kérdés
Eredetiség vizsga is kell még. Azt meg csak az ünnepek után tudják majd megcsinálni. A 15 napban még bőven benne leszek szóval ezzel nem lesz baj de addig mehetek az eladó papírjaival és a biztosításával?

2013. dec. 23. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mehetsz,persze.Forgalmi,adás-vételi,KGFB fedezeti ajánlati igazoló.A lényeg,hogy 15 naptári napon belül legyen átírva.Addigis használd egészséggel!
2013. dec. 23. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 23. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

"de addig mehetek az eladó papírjaival és a biztosításával?"

Nem, nem, nem. Az eladó biztosításával egy métert sem.

Az, hogy még nem írattad át nem gond, VISZONT az ő biztosítása rád nem érvényes. Szóval menj és köss biztosítást, mert így ha balhét csinálsz fizethetsz zsebből.

A biztosítás megkötése 15 perc sincs ha ott vannak az autó papírjai és a szerződő személyi igazolványa (lakcímkártyával). Sőt, fizetni sem kell a helyszínen, szóval ez sem lehet akadály.

2013. dec. 23. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
*az első kommentelő jól írta, de úgy tűnik neked nem "jött át", hogy kell a biztosítótól a nevedre szóló előzetes igazolás, amit a biztosítás megkötésekor kapsz (KGFB fedezeti ajánlati igazoló).
2013. dec. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!