Miért van oda mindenki a kétütemű motorokért?
Figyelt kérdés
nekiáltam számolgatni.van pl egy akármilyen powerszelepes 125 köbcentiméteres motorom.kb: 25-30lovas és 6-8 litert fogyaszt.és van egy 400as 4t 4liter benzinből ad 40-50lovat. 2t-nél nyomatékról nem is beszélhetünk. mi ezen a nagy durranás? engem kiidegel ez az állandó visszaváltogatás.(hagyuk a literteljesítményt) terepmotorokról lenne szó.2013. dec. 22. 20:45
11/14 A kérdező kommentje:
olvasd vissza a miket írtam.
pont engem szekálnak hogy trktorran motorozok XD
2013. dec. 23. 09:48
12/14 anonim válasza:
# 11 Ezért mondtam, hogy szardle, hogy traktor, menni megy, akkormeg?:D Motorosok tartsunk már össze!:D
13/14 A kérdező kommentje:
hidd el örülök is de nagyon hogy nem lett vita. társaságban szeretek motorozni, nem sértődök meg a vicceken,csak most hírtelen,nem csapattam október óta. :( azóta csak viccelődés megy. nem is nagyon alszok északánként.meg van szokva a kék füst és ha jobban belegondolok szeretem az illatát. :D szerelmes voltam eddig az összes vasamba.a ponytomettól kezdve a tsr-en át a mostani dr-ig. :)
nagyon örülök hogy nem kezdtétek egymást szekálni.
2013. dec. 24. 10:36
14/14 A kérdező kommentje:
várom a pluszokat meg valami melót, kicsit le vagyok égve. :(
2013. dec. 24. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!