Mely autókat lehet a legolcsóbban fenntartani max.350. 000 forintból (ez vételár, tehát ezen felül van még átírásra, stb. )?
Ha városba kell elég az 1.0 is de még országúton is el lehet közlekedni vele!
"ful fapadosat nézek"
Ez egy kicsit vicces volt a legnagyobb extra néhány darabba van szervokormány,elektromos ablakemelő,és nagyon ritkán légzsák de nagyjából ennyi extra található meg némelyikben!
Én is a Swift-et ajánlom. Ennyi pénzért bőven találsz jó állapotút, amire nagy eséllyel nem kell semmit költened egy ideig (persze a kötelezőkön kívül).
Amúgy én 180 ezerért vettem most már majdnem 5 éve egy Vw Polo 2-t, azóta semmi baja, egyedül az egyik kilincset cseréltem ki rajta, mert elfáradt egy műanyag pöcök a belsejében 20 év alatt. Ez bontóból 1500 ft-omba került. Szóval igenis lehet találni kevés pénzből is jó kocsit, csak jól meg kell nézni, mit veszel. Mindenképp vigyél magaddal olyan embert, aki ért a kocsikhoz, és megbízol benne.
csak hogy meglegyen a kötelező kör:
"Mer kényelem meg luxus meg nehogymá fapad szuzukkit vegyél amikor vehecc prémijumot is, csávókám"
Ez eddig hiányzott innen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!