Rendőr szólhat azért, hogy túlságosan ki van világítva a kerékpárom?
minden kötelező cucc rajta van , de van még egy kis + is a gépen ( nincs olyan rész ami nem világít :D ) szó szerint mint egy karácsonyfa ,ha rossz kedve van bírságolhat ? és ha igen akkor mennyire ? eddig csak néztek mint a moziban + volt aki megjegyezte ,hogy" na ezt biztos nem fogják elütni "
válaszokat előre is köszönöm !!
Ha a világításod egyenként és egészében megfelel az előírásoknak, akkor nem szólhat érte.
Ha felteszel két színházi reflektort előre, ami elvakítja az autósokat, akkor azért büntetni fog.
Közben megnéztem a jogtárban a kötelező felszereléseket:
c) hangjelző berendezéssel, amely csak csengőhangot adhat,
Szóval a kürt az nem szabályos.
akinek nem tetszik azokkal nem tudok mit csinálni mindenkinek más jön be nekem az a lényeg ,hogy észrevegyenek és ne üssenek el
amúgy nem szoktam az embereket ledudálni csak akkor ,ha nem figyel a folyamatos csengetésre, mert van olyan aki magasról le*arja ,hogy én ott csilingelek na azok kapnak kürtöt és arra már mind ugrik az utamból :)
am itt a gépsárkány xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!