Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha választanod kéne klímát...

Ha választanod kéne klímát vagy ABS-t kérnél a kocsidba?

Figyelt kérdés
Mindkettőt nem lehet! Autóvásárlás miatt lenne fontos!
2013. dec. 18. 23:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
ABS-t.
2013. dec. 18. 23:14
 2/21 intrepid ***** válasza:
49%
Klímát. Tudom kezelni a féket hatékonyan. A meleget nem.
2013. dec. 18. 23:18
 3/21 anonim ***** válasza:
34%
klímát
2013. dec. 18. 23:27
 4/21 anonim ***** válasza:

Ha új, vagy fiatalabb autóról van szó, tudnod kell, hogy az ABS minden autóban alapáron benne van. Felnyitod a motorházat és meg fogod látni.A klíma is fontos lehet,de a mai autók nagy részében már eleve benne van.

Kérlek oszd meg velünk, milyen autókra gondoltál? Így jobban tudnánk segíteni.

2013. dec. 18. 23:28
 5/21 Szálab ***** válasza:
100%
Nagyon ellentétes a kettő! Klíma=nem b... szét az ideg melegben, ha agresszív típus vagy akkor pár cinkes helyzetet megelőzhet. ABS=képes vagy kitérő manőverre satuzás közben is. Én ha már választani kell ABS-t választanék. (bár jeges, vagy jég + friss havas úton tapasztalatból mondom nem nagy durranás, sőt... de minden más esetben kihúzhat olyan szitukból amiből csattanás lenne nélküle)
2013. dec. 19. 00:04
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
Engem már minimum 10x megmentett az ABS, 1x egy kicsit bajba sodort (földes, dorozmás úton) szóval az arányból ítélve inkább az ABS. Városban nem nagyon lehet túl gyorsan menni, ha lehúzom az ablakot, akkor sem visz ki a huzat és kevesebb üzemanyagba kerül. Vidéken meg mi úgy szoktuk, hogy kicsit előbb indulunk, lassabban suhanunk és így megint nincs nagy huzat, az üzemanyaggal szintén spórolunk és még biztonságosabban is közlekedünk. Mindenképpen ABS. A klíma tök felesleges, régen se halt bele senki, hogy nem volt az autójában. (mondom ezt úgy, hogy itthon is van az egyik kocsiban és alig használom mert a torkom is megfázik könnyen attól a száraz hideg levegőtől)
2013. dec. 19. 00:16
 7/21 anonim ***** válasza:

ABS

A mostaniban van klíma - 3-4 hetente egyszer kapcsolom be nyáron, de csak azért, hogy ne menjen tönkre állásában...

2013. dec. 19. 08:37
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Egyértelműen ABS. Kényelmet állítod biztonsággal szembe, szerintem nem nehéz döntés.

"Klímát. Tudom kezelni a féket hatékonyan. A meleget nem." Persze, mindenki tudja. Egészen amíg nem lesz egy vészhelyzet, amikor teljesen motorikus reakciók kezelik a mozgásodat.

2013. dec. 19. 08:54
 9/21 anonim ***** válasza:

a Klíma az "luxus" dolog a biztonsággal összehasonlítva!

ABS-t választanám, az ABS megmentheti az életedet, a klíma meg csak van benne és nincs annyira meleged, de viszont megfájdul tőle a fejed, kiszárad az orrod meg stb. meg betegségeket is okoz ha nincs kitakarítva!

az enyémbe van mint a kettő, az ABS az jó, a klímát meg 35 fokos melegben szoktam használni, de kicsit lehúzott ablaknál is kilehet bírni, az abs az fontosabb

amit előttem valamelyik írt hogy hamarabb indul és akkor lassabban kell mennie és akkor lehet lehúzva az ablak, és még nem is fogyaszt annyit mint a klíma, de igen a lehúzott ablak is növeli a fogyasztást!

2013. dec. 19. 12:55
 10/21 anonim ***** válasza:
7%
klímát klíma nélkül nem, lehet éllni a hőség miatt
2013. dec. 19. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!