Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy honda civic-ben elfér egy...

Egy honda civic-ben elfér egy v4, v6 vagy v8 as motor?

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár a logika még mindig érthetetlen, mire használnád ki? Utcára egyszerűen felesleges 10-20l-t simán leönthetsz a torkán, és még lehet keveset mondtam, ha már annyira az a cél, hogy bika kocsi legyen alattad, sokkal egyszerűbben kijössz valami alapból úgy tervezett autóval.
2013. dec. 18. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 17, 18? Gyenge neked a 90ló te ''autóversenyző? Sőt egy benzines szívó v8-as is gyenge neked mert annyira tudsz vezetni? Vezettél már egyáltalán v8 szívó benzint? Gondolom. Az 1.4 sor 4-el is csak 2-szer mész árokba, évente. Autótechnikus vagyok, nem egy autót építettem át, személy autót és terepjárót is. Sokszor épített terepjáróba (offroadba) is cinkesen fér be a v8, nem hogy egy civicbe. Sok hülyeséget hallottam, de ez benne van a top 10-ben. Előbb a fékeket és a futóművet építs át, Sumaher. És még a súlyelosztáson is gondolkodj el, de gondolom gyorsulásra kell, mert egy v8-al az orrában egy civic nem fog jót kanyarodni. Amúgy ehhez a melóhoz nem "csak" szerelő kell, hanem egy nagyonjó karosszériás is. Ezt még összesufnizni sem lehet, mint ahogy azt a tipikus civices hülyegyerekek és a nagy autószerelő szakbarbár ismerősei szokták. Ha esetleg nem ilyenek vagytok, (amire lássuk be hogy nagyon kicsi az esély), akkor bocsánatot kérek, sok szerencsét. Mindent meg lehet csinálni, ha van elég pénzed.
2014. febr. 2. 12:57
 13/13 A kérdező kommentje:
nem vagyunk ilyenek de leginkább csak érdekesség mert amcsi autókban szeretjük a v8 indulását
2014. febr. 3. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!