Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ecotec motor mi a véleményetek...

Ecotec motor mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
nekem biztos nem kell csak tudni akarom mielőtt vennék 1 opelt
2013. dec. 16. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
eszi az olajat az enyém, amúgy rendben van
2013. dec. 16. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Ha dízel ecotec, kerüld, mint a $zart.
2013. dec. 16. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
4%

az én magán véleményem szerint ami nem eco motor mindet ki kéne tiltani az országból leginkább a dízeleket.

nos a tied eco motor, kellemes, keveset eszik olcsó üzemeltetni.

de attól még rohadtul szennyező, és csúnyán fogok rád nézni de legalább nem akrcolom meg a kocsidat mint azoknak a bunkóknak akik többezer köbcentis kcosikkal szennyezik a levegőmet, meg a gyerekek levegőjét.

2013. dec. 16. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem mindenféleképpen benzines lessz de teljesítmyénybe az ecotec rosszab mint a rendes motorok ?
2013. dec. 16. 20:16
 5/8 Dörmögő ***** válasza:
Benzines ecotec eszi az olajat. Gyárilag ilyenek. Én ha benzines opelt vennék akkor a 8 szelepeseket keresgélném. Bár a 16 szelepes erősebb, viszont a 16 szelepes magasabb fordulatszámon dolgozik rendesen. A 8 szelepesek nem eszik annyira az olajat, valamivel egyszerűbbek mint a 16 szelepesek, és alacsony fordulaton dinamikusabbak mint a 16 szelepesek. Éppen ezért a 8 szelepesekkel alacsonyabb fogyasztással el lehet járkálni. Egyébként az ecotec benzinesekkel sem szokott az olajfogyasztáson kívül túl sok gond lenni.
2013. dec. 16. 20:23
 6/8 Napkiraly ***** válasza:
erőtlen, nulla élmény, cserébe jó fogyasztás és megbízhatóság
2013. dec. 16. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Nemtom, ki volt az a hozzá nem értő hülye, aki lepontozott, mindenesetre leírom mégegyszer: a benzin ecotec motorok megbízhatóak, és benzineshez képest nem fogyasztanak túl sokat, de a dízel ecotec motorok konstrukciós hibákkal vannak tele. Dízel ecotec-et ne vegyél, kerüld el messzire.
2013. dec. 17. 09:20
 8/8 A kérdező kommentje:
okés
2013. dec. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!